News

Anunțul anchetatorilor despre cazul fetiței ucise în Dâmbovița: ”Copilul era decedat la momentul sesizării dispariției”

22.09.2019 | 21:04
Anuntul anchetatorilor despre cazul fetitei ucise in Dambovita Copilul era decedat la momentul sesizarii disparitiei

Fetița de 11 ani din Dâmbovița care a dispărut în ziua de vineri, 20 septembrie, a fost găsită în această după-amiază în niște tufișuri. Din păcate, copila era moartă la momentul în care polițiștii au găsit-o. Anchetatorii au venit cu detalii legat de cazul dispariției acestei copile.

Ce au descoperit anchetatorii despre fetița de 11 ani găsită moartă

Anchetatorii care au investigat cazul fetei de 11 ani din Gura Șuții, județul Dâmbovița, au aflat detalii cruciale. Reprezentanții IPJ Dâmbovița au susținut o conferință de presă duminică seara, 22 septembrie, și au mărturisit că Adriana Mihaela Feraru a murit la scurt timp după ce a dispărut. Se pare că fetița de 11 ani a fost ucisă la doar o jumătate de oră după ce a fost răpită. Astfel, în momentul în care părinții fetei au anunțat dispariția copilei aceasta era deja moartă.

„La momentul acesta, datele de anchetă pe care le avem indică, cu certitudine, faptul că fetița a fost ucisă la un interval de maximum de 30 – 35 de minute de la momentul în care ea a fost răpită, adică undeva în jurul orei 17 și 16 minute”, a declarat procurorul Mihai Dincă.

Familia a căutat-o noaptea cu lanternele
Fetița de 11 ani din Dâmbovița a fost ucisă imediat după ce a fost răpită. Sursa foto: a1.ro

Cine sunt suspecții în cazul uciderii fetei de 11 ani din Dâmbovița

„La momentul în care familia a sesizat dispariția copilului, cu certitudine, copilul era decedat!”, a mai spus procurorul. „La 19.13 a fost sesizarea, iar răpirea a fost la 17.16”, a completat comisarul-șef și șeful IPJ Dâmbovița Sorin Păun.

“Anchetăm, pentru moment. Se fac cercetări pentru omor, lipsire de libertate, nu excludem nici violul şi nici alte acte de agresiune sexuale. Nu vă pot confirma şi nici infirma dacă suspectul străin este plecat din ţară. Excludem, la acest moment, implicarea oricărei persoane din familie. Avem un singur suspect principal”, au mai afirmat oamenii legii.

Anchetatorii și-au dat seama că fetița a fost răpită imediat ce au vizionat camerele de supraveghere și au identificat mai multe mașini suspecte. Se pare că o mașină a parcurs un traseu de 2 minute în 30 de minute, iar la volanul acestui autoturism se afla un cetățean străin. Potrivit unor surse din anchetă bărbatul este de origine olandeză și se afla doar de câteva zile în România. Aceleași surse spun că olandezul a închiriat o mașină din București și că deja a plecat din țară.

Procurorul Mihai Dincă a mai declarat în timpul conferinței de presă de duminică seară că nicio persoană din acest cerc de suspecți nu a fost audiată.