Life

Anunțul așteptat de toată lumea! Andra a dezvăluit dacă este însărcinată: „Se zice că prin prea multă dragoste …”

26.08.2020 | 11:23
Anuntul asteptat de toata lumea Andra a dezvaluit daca este insarcinata Se zice ca prin prea multa dragoste
Cine a fost prima iubire a cântăreței Andra. Artista păstrează legătura cu bărbatul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andra este una dintre cele mai iubite artiste din România, mama a doi copii și soția lui Cătălin Măruță. Cântăreața este sub lupa fanilor, care așteaptă să le dea vestea cea mare în ceea ce privește o nouă sarcină.

Este Andra însărcinată? Întrebarea este pe buzele tuturor, iar după ce, la ziua artistei, chiar Pepe s-a pozat alături de vedetă cu mâna pe pântecele acesteia, admiratorii au pus întrebarea în mod obsesiv pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Și pentru că a văzut că s-a făcut atâta zarvă în mediul online, cântăreața a făcut o glumă prin care a și lăsat să se înțeleagă adevărul despre sarcina sa.

Andra, dezvăluirea așteptată de toată lumea: este sau nu însărcinată?

Așadar, pentru că toți se întreabă dacă este gravidă, iar asta pentru la fiecare apariție în care i se vede burtica mai evidentă decât în alte dăți toți susțin clar că mai aștepată un copil, vedeta a dat vina pe kilograme printr-o aluzie subtilă. „ Se zice că prin simpatie sau prea multă dragoste, te îngrași pentru persoana iubită. Așa că… nu mai mânca, măi, omule, că te îngrași și zic oamenii ăștia că sunt gravidă!”, a spus Andra pe Instastory.

ADVERTISEMENT

După această mărturisire făcută în glumă, artista a elucidat misterul despre sarcina ei. Astfel, concluzia pe care o putem trage după toate cele întâmplate este că Andra nu este însărcinată.

Cel puțin nu acum, însă nu se știe dacă vedeta ne pregătește vreo surpriză așteptată, căci neașteptată n-am putea spune dacă e să ne luăm după valul de curioși care dau iama pe Instagramul cântăreței.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la poza cu Pepe de la ziua ei

Andra nu este însărcinată, cel puțin asta ne face să credem vedeta, însă imaginea postată de Pepe pe Instagram de la ziua artistei a ridicat multe semne de întrebare. Pentru că finul soției lui Cătălin Măruță i-a pus mâna pe pântece, fanii au venit cu mii de întrebări.

Andra a împlinit recent 34 de ani, iar Pepe și soția lui, Raluca, i-au fost alături.

View this post on Instagram

La mulţi ani NAŞA !!! ❤

A post shared by Pepe (@pepe.ro) on

Au succes și pe Instagram

Familia Măruță este cu adevărat norocoasă, căci are milioane de fani pe rețelele de socializare. De exemplu, Andra, care se află în showbiz de la o vârstă fragedă, are peste 2,3 milioane de urmăritori. Cătălin Măruță este și el urmărit de 681 de mii de fani. Nici copiii nu sunt mai prejos, iar următoarea în clasament este Eva Măruță, care are 250 de mii de prieteni virtuali. David Măruță este urmărit de 65 de mii de oameni.

ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți din 2008, iar în 2011 a venit pe lume primul lor copil, David, iar 2015 micuța Eva.

ADVERTISEMENT