News

Anunțul Auchan după probleme întâmpinate vineri de rețeaua de magazine. Hypermarketurile funcționează după programul normal

29.06.2019 | 15:25
Anuntul Auchan dupa probleme intampinate vineri de reteaua de magazine Hypermarketurile functioneaza dupa programul normal

Magazinele Auchan s-au confruntat cu probleme serioase, așa că întreaga rețea a fost închisă, vineri noaptea, însă acum totul pare că a revenit la normal, potrivit unui comunicat emis de retailer.

Magazinele Auchan au fost deschise, după problemele de vineri

”Încă de ieri seara, echipele Auchan au restabilit buna funcționare a sistemelor în cazul magazinelor afectate iar acestea și-au redeschis aseară porțile pentru clienți. “Toate magazinele sunt deschise și functionează în regim normal. Echipele tehnice și cele din magazine au depus toate eforturile pentru rezolvarea acestei situatii, niciodată întâlnite în activitatea noastră,

astfel încât toate lucrurile se desfăsoară în parametrii standard. Le adresăm, încă o dată, scuze, clienților, pentru inconvenientele intervenite ieri și îi invităm să se bucure de toată experiența de shopping cu care s-au obisnuit la Auchan, în fiecare zi. Magazinele sunt deschise și îi așteaptă cu drag”, a transmis Tiberiu Danețiu, director maketing Auchan Retail România.

Magazinele Auchan au fost deschise dupa problemele de vineri
Magazinele Auchan au fost deschise dupa problemele de vineri

Magazinele Auchan s-au confruntat cu probleme legate de fluxul de date interne

Toate echipele retailerului au lucrat vineri în zonele cu probleme pentru rezolvarea incidentului în cel mai scurt timp şi deschiderea magazinelor în cursul aceleiaşi zile.

Problemele menţionate au apărut în Bucureşti la magazinele Auchan din AFI Cotroceni, Berceni, Drumul Taberei şi Crângaşi, dar şi în oraşele Craiova, Braşov şi Timişoara.

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri, un supermarket Auchan şi o reţea de 23 de magazine de proximitate. Reţeaua are peste 280.000 de metri pătraţi suprafaţa netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro.

Conducerea retailerului a spus că lanțul de magazine nu a fost atacat cibernetic, deoarece un atac al hackerilor ar fi afectat toate magazinele. Tiberiu Danețiu, director maketing Auchan Retail România, a spus doar că au fost probleme legate de fluxul intern de date.