News

Anunțul care a cutremurat Capitala, după moartea lui Emi Pian, liderul Clanului Duduianu: „O să fie război mare între clanuri, în București”

04.08.2020 | 14:20
Anuntul care a cutremurat Capitala dupa moartea lui Emi Pian liderul Clanului Duduianu O sa fie razboi mare intre clanuri in Bucuresti
ADVERTISEMENT

Anunțul care a cutremurat Capitala, după moartea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu a venit pe diferite medii. Polițiștii sunt în alertă generală  în urma răfuielii sângeroase.

Oamenii legii spun că pe rețelele de socializare există deja amenințări serioase între cele două grupări de mafioți. De altfel, internauții se așteaptă acum la răzbunări crunte.

ADVERTISEMENT

“Salut, fraţilor! Ca şi de obicei, ca şi în fiecare zi, astăzi, vin de dimineaţă cu un breaking news. Avem pe şeful clanului Duduienilor, pe Emi Pian, care a fost omorât azi dimineaţă, la ora 03:00, din cauza unui joc de barbut.

Amenințări după moartea lui Emi Pian

Emi a fost executat cu mai multe lovituri de cuţit, în stradă. Dumnezeu să îl ierte! Fraţilor, se anunţă război mare, asta înseamnă război puternic între clanuri, la Bucureşti”, a scris unul dintre prietenii victimei.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că Emi Pian, considerat unul dintre cei mai periculoși interlopi din România, a fost ucis în cartierul Giulești.

Conform primelor informații, vorbim despre un conflict care a avut între clanurile Pian şi Rinu. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT

”Miercuri dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, decedând. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, a transmis Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT

Cearta ar fi plecat de la un joc de barbut. Florin Mototolea, zis Emi Pian, avea obiceiul să împrumute persoanele care pierdeau sume de bani si care doreau sa mai joace.

Totul era însă conditionat de perceperea unei dobanzi cuprinse intre 10% – 35%/zi. Aşa a făcut şi în ziua în care şi-a pierdut viaţa.

Emi Pian a împrumutat cu 20.000 lei un individ, dar acesta a pierdut toţii banii. La sfarsitul partidei de zaruri, Emi Pian i-a cerut drept gaj autoturismul marca Audi Q7, moment în care a izbucnit scandalul.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: