News

Anunţul care a stârnit hohote de râs! Ce a vrut un român să transporte din Grecia. „O dau jos pe soacră-mea și se rezolvă”

Anunţul care a stârnit hohote de râs printre români a fost pus pe o reţea de socializare într-un grup în care oamenii vorbesc despre concediile petrecute în Grecia
27.08.2021 | 13:09
Anuntul care a starnit hohote de ras Ce a vrut un roman sa transporte din Grecia O dau jos pe soacramea si se rezolva
Un român a solicitat ajutorul conaționalilor într-o problemă aparte. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum autoritățile s-au încurcat în răspunsuri mai ales în primele zile de vară și au părut că sunt depășite de situație, românii care au dorit să plece într-un concediu în Grecia continentală sau insulară au găsit răspunsuri concrete în mediul online. Astfel, pe cea mai cunoscută rețea de socializare, pe mai multe grupuri destinate vacanțelor pe tărâm elen, administratorii au încercat să țină la curent pe toată lumea cu ultimele modificări și să-i ajute pe cei cu probleme.

Nu o dată pe forumuri au ajuns anunțuri de urgență prin care românii solicitau ajutorul după ce mașina le-a cedat pe drum. Obiecte uitate în țară, în Grecia, suveniruri și nelipsitul ulei de măsline s-au aflat și ele printre cerințele forumiștilor.

ADVERTISEMENT

Anunţul care a stârnit hohote de râs pe internet!

De asemenea, traseul cel mai bun a reprezentat un adevărat cap de afiș, la fel ca aglomerația din vamă. Pe final de sezon, unul dintre români s-a întrecut însă pe el cu un anunț care a stârnit multe comentarii, dar mai ales și râsete serioase. Culmea, printre ironii, omul a reușit chiar să-și rezolve problema.

Mai exact, Marian Nicușor a părut că a confundat grupul de vacanțe în Grecia cu unul folosit de posesorii de camioane, tiruri sau dube. „Salutare grup, este vreun coleg care vine din Grecia? Am de adus două rezervoare de Scania din zona Salonic până oriunde în România, contra cost ! Vă mulțumesc, aștept propuneri”, a întrebat bărbatul.

ADVERTISEMENT

Postarea acestuia a strâns câteva zeci de reacții, multe dintre ele fiind glume la adresa celui care a căutat ajutorul. „Adică vreun camionagiu cu camionul. Doamne, credeam că le auzisem pe toate. Asta a întrecut de departe toate celelalte postări…Succes în a găsi un “coleg” care să vă ajute cu cele două rezervoare… Cât cântăresc? Aproape 200 kg împreună, nu?  Să ne țineți la curent cu noutățile….”, a întrebat Silviu Syl

Anunţul care a stârnit hohote de râs! Anunț
Anunțul postat de român pe o rețea de socializare. Sursa foto – facebook

Contrat de mai mulți utilizatori, acesta din urmă a ținut să-și explice nemulțumirea. „Ce legătură are căratul unor rezervoare de 1,5 metri lungime care cântăresc 90 kg unul, cu acest grup de vacanțe. Care este relevanța și plus-valoarea adusă acestui grup? A devenit grupul de vacanțe în Grecia și grup de transportatori și TIR-iști? Ești cu duba în vacanță și îți arunci copiii să faci loc unui rezervor iar celălalt îl pui pe capotă?”.

ADVERTISEMENT

Cum și-a motivat autorul postării întrebarea

După mai multe contre, autorul postării a revenit și a ținut să își motiveze întrebarea. „Poate să fie și dubă 3,5 t care are încărcare până într-o tonă sau poate mai puțin nu neapărat camion. Și nu mi le aduce degeaba, poate să îmi dea și factură, îi dau și comandă de transport!”, a transmis bărbatul.

Nu a convins prea multă lume și ironiile au continuat să curgă cu nemiluita. „Ai gresit grupu’, băiatu’ meu. Asta vrea să zică omu’”, a notat Simona Voicu. „Ești ca ăia care bat din ușă în ușă pentru donații sau mai știu eu ce…Tu nu aveai nici o treabă cu topicul grupului, erai interesat doar de cărăușie”, a explicat un alt utilizator.

ADVERTISEMENT

Cornel Cotiga a dus glumele la un alt nivel și a notat că: „mă gândesc să o las eu pe soacră mea în Grecia și îți aduc rezervoarele. Să vină cu ele la hotel și vedem”. „Ajută frate omul la greu! Ce sunt două rezervoare de Scania”, a continuat și Cristi Drignei.

„Nu știu dacă mai este domnul ăla cu Tico verde pe acolo. Sigur v-ar ajuta”, a transmis și Bogdan Gabriel făcând referire la Ion Iliescu, bărbatul care a plecat în Grecia cu întreaga familie într-o mașină destul de mică.

În cele din urmă, autorul postării a anunțat că a reușit să găsească ajutor și s-a înțeles cu un transportator. A ales să închidă comentariile spre dezamăgirea multor utilizatori.

ADVERTISEMENT
Poliția caută o tânără din Maramureş, care a plecat cu tot cu încasările...
Poliția caută o tânără din Maramureş, care a plecat cu tot cu încasările barului unde lucra. Ajutată de iubit, fata de 19 ani ar fi furat peste 10.000 de lei
La un an și jumătate de la despărțirea de Francesco Totti, Ilary Blasi...
La un an și jumătate de la despărțirea de Francesco Totti, Ilary Blasi a "dat cărțile pe față"
Becali atacă un jucător care era preferatul lui: „Dacă în fiecare seară e...
Becali atacă un jucător care era preferatul lui: „Dacă în fiecare seară e împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea”
Andreea Bălan, în lacrimi! Vestea uriaşă pe care a dat-o îndrăgita cântăreaţă, alături...
Andreea Bălan, în lacrimi! Vestea uriaşă pe care a dat-o îndrăgita cântăreaţă, alături de iubitul ei, Victor Cornea
Ultimul hotel UGSR de pe Valea Lotrului, închis după 42 de ani. „Noroc...
Ultimul hotel UGSR de pe Valea Lotrului, închis după 42 de ani. „Noroc cu privații“ FOTO
A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cu cine vrea fiica artistei să...
A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cu cine vrea fiica artistei să locuiască
IPS Teodosie, urmărit penal! Este cutremur total în Biserica Ortodoxă Română
IPS Teodosie, urmărit penal! Este cutremur total în Biserica Ortodoxă Română
Câștigătoarea Miss Univers, acuzată de implicare într-o lovitură de stat în Nicaragua
Câștigătoarea Miss Univers, acuzată de implicare într-o lovitură de stat în Nicaragua
ȘOC TOTAL în showbiz! Tavi Colen a spus TOT adevărul despre scandalul cu...
ȘOC TOTAL în showbiz! Tavi Colen a spus TOT adevărul despre scandalul cu Alin Oprea
IMAGINI RARE cu fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Detaliul care a atras...
IMAGINI RARE cu fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Detaliul care a atras atenția tuturor celor care au văzut pozele
Persoanele publice în care românii au cea mai mare încredere. Șoșoacă pe 5,...
Persoanele publice în care românii au cea mai mare încredere. Șoșoacă pe 5, Iohannis pe 9
Se deschide un nou drum spectaculos în România. E mai frumos decât Transalpina...
Se deschide un nou drum spectaculos în România. E mai frumos decât Transalpina sau Transfăgărășan!
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română