Cele mai citite

Anunţul care CUTREMURĂ Camp Nou: “Leo Messi va pleca de la Barcelona!”

Leo Messi a declarat într-un interviu pentru argentinienii de la Ole că locul său la Barcelona nu e "bătut în cuie", fapt ce a declanşat un cutremur în presă. Au urmat apoi speculaţii privind...
27.11.2014 | 20:43
Anunţul care CUTREMURĂ Camp Nou:

Leo Messi a declarat într-un interviu pentru argentinienii de la Ole că locul său la Barcelona nu e “bătut în cuie”, fapt ce a declanşat un cutremur în presă. Au urmat apoi speculaţii privind un eventual tranfer al argentinianului, PSG, City şi chiar rivala, Real Madrid fiind interesate de Messi. 

Un fost coechipier al lui Messi de la Barcelona, Deco a stîrnit controverse în Spania cu o declaraţie făcută în presa din Brazilia: “Ştiu că Messi va pleca într-o zi de la Barcelona. Este de aşteptat să se întample asta, pentru că totul are un final. Mereu apar tot felul de speculaţii atunci cînd vine vorba despre un mare jucător, dar nimeni nu este etern într-o echipă şi cu atît mai mult în fotbal. Atît jucătorii excelenţi, cît şi managerii, vin, dar mai şi pleacă!”, a declarat Deco potrivit Globo Esporte.

Deco a jucat la Barcelona în perioada 2004-2008, timp în care a reuşit să cîştige o Ligă a Campionilor. Leo Messi a declarat că deocamdată nu se poate pune problema unui transfer în altă parte. Contractul lui Messi cu Barcelona expiră în 2018.

info_1363559359

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri