Life

Anunțul care i-a luat prin surprindere pe fani. Cove pleacă de la Vorbește Lumea

Cove și-a anunțat fanii că nu îl vor mai vedea în noul sezon al emisiunii Vorbește Lumea de la Pro Tv. Prezentatorul nu a dat foarte multe amănunte dar a spus că deocamdată nu va mai apărea pe micile ecrane.
27.08.2021 | 23:16
Anuntul care ia luat prin surprindere pe fani Cove pleaca de la Vorbeste Lumea
ADVERTISEMENT

Noul sezon al emisiunii Vorbește Lumea va începe pe 30 august, dar Cove nu va mai face parte din echipă. Acesta a anunțat că părăsește postul Pro Tv.

Deocamdată acesta nu a dat foarte multe amănunte despre proiectele sale, dar a spus că nu va mai apărea pe micile ecrane pentru o perioadă.

ADVERTISEMENT

În schimb, fosta sa colegă, Adela Popescu, va reveni luni, 30 august . Aceasta a lipsit aproape tot sezonul. După ce a aflat că va fi mămică a decis să facă o pauză.

Anunțul care i-a luat prin surprindere pe fani. Cove pleacă de la Vorbește Lumea

Cove și-a luat prin surprindere fanii, după ce i-a anunțat că nu va mai prezenta Vorbește Lumea de la Pro Tv. Actorul a prezentat emisiunea timp de șase ani și spune că este timpul să se ocupe de alte proiecte. Deocamdată nu a semnat niciun contract cu o altă televiziune.

ADVERTISEMENT

“Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea.

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe.

ADVERTISEMENT

Cât despre mine, vă aștept în continuare la Teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a declarat actorul.

Cove a moderat emisiunea șase ani

Gabriel Coveșeanu a prezentat cunoscuta emisiune timp de șase ani. Anul acesta a avut mai multe partenere. La începutul anului, Adela Popescu a aflat că este însărcinată și a decis să facă o pauză. A fost înlocuită cu Lora.

ADVERTISEMENT

După o perioadă cântăreața a renunțat și ea la proiect, așa că actorul a avut mai multe partenere, vedete din showbiz.

“Se spune că schimbările sunt bune, așa că eu mă gândesc cu drag la fiecare dintre cei care ne-au fost pe set. Am început anul cu Adela care mi-a dat vestea că o să stea mai mult pe acasă deoarece e gravidă, am continuat cu Lora

care acum își dedică mai mult timp celorlalte activități din viața ei, iar acum am zis că e momentul să fie mai aglomerat în studio, și avem o gașcă mare și cu chef de distracție a cărei componență s-a mai schimbat”, declara Cove în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT