Sport

Anunțul care întristează o lume întreagă. Decizia lui Lionel Messi legată de Campionatul Mondial din Qatar

Ajuns la 35 de ani, Lionel Messi a luat o hotărâre fermă în ceea ce privește viitorul său după Campionatul Mondial din Qatar.
06.10.2022 | 18:52
Anuntul care intristeaza o lume intreaga Decizia lui Lionel Messi legata de Campionatul Mondial din Qatar
Ajuns la 35 de ani, Lionel Messi a luat o hotărâre fermă în ceea ce privește viitorul său după Campionatul Mondial din Qatar. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Starul argentinian a fost protagonistul unui moment amuzant în timpul amicalului cu Jamaica, atunci când i-a dat autograf unui fan pe teren chiar în timpul meciului.

Campionatul Mondial din Qatar, ultimul pentru Lionel Messi

Cu lună și jumătate înaintea Campionatului Mondial din Qatar, Lionel Messi le-a dat o veste tristă suporterilor naționalei Argentinei, anunțând că turneul final din acest an este ultimul din cariera sa.

ADVERTISEMENT

Considerat de mulți cel mai mare fotbalist din toate timpurile, Messi nu și-a trecut deocamdată în palmares cel mai important trofeu, iar la finalul acestui an are o ultimă șansă să o facă.

Într-un interviu acordat în țara sa natală, argentinianul a confirmat faptul că turneul final din Qatar va fi ultimul din cariera sa. ”Da. Sigur, da”, a declarat Messi, conform site-ului onefootball.com.

ADVERTISEMENT

De ce nu e Argentina marea favorită la câștigarea trofeului

Văzut ca omul care poate aduce un nou titlu mondial pentru Argentina după o pauză de 36 de ani, Lionel Messi este de părere că sunt alte formații mult mai puternice la competiția din Qatar.

”Nu știu dacă suntem principalii favoriți, dar Argentina este întotdeauna un candidat datorită istoriei, datorită a ceea ce înseamnă. Nu suntem favoriții de top, mi se pare. Sunt alte echipe care sunt deasupra noastră astăzi, dar suntem foarte aproape”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Echipa națională a Argentinei va juca în grupa C la Campionatul Mondial din Qatar, avându-le ca adversare pe reprezentativele Arabiei Saudite, Mexicului și Poloniei. Selecționata ”pumelor” va debuta în competiție pe 22 noiembrie, împotriva Arabiei Saudite.

Messi ratează din nou titlul mondial

După faimoasa caracatiță Paul, care a impresionat cu predicțiile sale la Cupa Mondială din 2010, acum, un computer super-performant a fost pus la treabă de aplicația de pariuri SBK din Marea Britanie pentru a prezice desfășurarea turneului final din faza grupelor până în marea finală.

ADVERTISEMENT

Astfel, Argentina lui Lionel Messi nu va câștiga nici de această dată titlul mondial. Trofeul va ajunge în mâinile marii rivale Brazilia, care va învinge în finală campioana mondială en-titre Franța. ”Pumele” vor lua bronzul după o finală mică în fața Belgiei.


  • Cota NetBet pentru PSG: 1,38 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la Reims – PSG. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT