News
notix pixel id

Anunţul care va cutremura Hollywood-ul. Un actor celebru, care a avut relaţii cu actriţe, modele si vedete TV, ar avea HIV

Un nume important din industria Hollywoodului ar fi diagnosticat cu HIV, sustin mai multe publicatii. Actorul ar avea o lista lunga de actrite si modele cu care a avut relatii in trecut....
11.11.2015 | 16:34
Anunţul care va cutremura Hollywood-ul. Un actor celebru, care a avut relaţii cu actriţe, modele si vedete TV, ar avea HIV

Un nume important din industria Hollywoodului ar fi diagnosticat cu HIV, sustin mai multe publicatii. Actorul ar avea o lista lunga de actrite si modele cu care a avut relatii in trecut.

Barbatul, a carui identitate nu a fost dezvaluita inca, are o lista lunga de foste iubite celebre.

“Lista de foste a actorului include o actrita castigatoare de Oscar, o actrita religioasa, o personalitate de la Hollywood cu un trecut controversat, un star TV, o personalitate media si un model”, potrivit The Sun.

Cu o saptamana inainte, Radar Online a publicat un alt articol pe aceeasi tema, potrivit caruia actorul ia masuri legale in cazul in care fostele sale ii vor intenta proces.

Actorul, numit de catre presa de scandal un “bad boy”, ar fi aflat in urma cu doi ani ca a fost infectat cu HIV, dar a tinut cu disperare secretul, speriat de faptul ca lumea se va intoarce impotriva lui.

Durata medie de supravietuire cu HIV, fara tratament, este de 9-11 ani. Actorul a fost tratat pana acum cu succes, dupa ce i-a fost livrat un “cocktail” de medicamente puternice, care lupta cu efectele bolii.

Ramane de vazut in scurt timp daca aceste informatii se vor adeveri sau vor ramane la stadiul de zvonuri.

Sursă: www.stirileprotv.ro

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri