Fotbal intern

Anunțul de ultimă oră al lui Gică Popescu calea ferată București – Otopeni + scrie o carte despre organizarea EURO 2020

02.05.2020 | 14:24
Anuntul de ultima ora al lui Gica Popescu calea ferata Bucuresti  Otopeni  scrie o carte despre organizarea EURO 2020
ADVERTISEMENT

Gică Popescu a vorbit desăre proiectul căii ferate București – Otopeni și a anunțat că se așteaptă ca proiectul să fie gata pe data de 15 iunie. Totodată, acesta a mai spus că este tentat să scrie o carte despre organizarea EURO 2020, în care să amintească cele mai stresante momente prin care a trecut.

Ce spune Gică Popescu despre calea ferată București – Otopeni

Gică Popescu crede că proiectul pentru calea ferată Buvurești – Otopeni va fi gata pe data de 15 iunie: Eu voi lua data de 15 iunie 2020 ca deadline, pentru că atunci când am pus pariul cu Radu (n.r. – Radu Naum) știam că se va desfășura Euro 2020 și trebuia să înceapă pe 14 iunie.

ADVERTISEMENT

Acela va fi reperul. Dacă nu va fi gata, voi plăti pariul”.

Totodată, Gică Popescu a vorbit și despre faptul că este tentat să scrie o carte despre organizarea EURO 2020: „Au fost multe momente tensionat și pot să spun că aș putea să scriu o carte despre toată organizarea”.

Oricum vom arăta tuturor că putem să ne ținem de treabă și va fi un lucru extraordinar”, a mai spus Gică Popescu la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu cere fonduri pentru testarea jucătorilor de coronavirus

Gică Popescu cere ajutor pentru testarea jucătorilor de coronavirus, o dată la cinci zile: „Ianis are un program de antrenamente de la Rangers și se pregătește cu Nicholas prin curte. Eu am discutat de câteva ori cu Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului.

Cu toții ne dorim reluarea campionatului, dar pe primul plan este sănătatea jucătorilor, pentru că dacă un sportiv s-ar infecta, atunci toată competiția ar fi suspendată. Nu este așa ușor”.

ADVERTISEMENT

„Jucătorii trebuie să fie testați, izolați, să începem perioada de pregătire și cu timpul să vedem dacă vom putea ajunge la stadiul în care să începem campionatul.

Un prim test îl poate suporta fiecare echipă, dar un singur test nu este de ajuns. Ar fi foarte bine să se găsească fonduri ca la o perioadă de cinci zile să se poată face testele. Totodată, aceste teste sunt destul de scumpe”, a mai spus Gică Popescu.

ADVERTISEMENT