Life

Anunțul făcut de Andra după aproape 16 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță: “E normal să se schimbe”

Anunțul făcut de Andra după aproape 16 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță. Ce spune jurata de la Românii au talent despre relația lor.
28.05.2024 | 21:58
Anuntul facut de Andra dupa aproape 16 ani de casnicie cu Catalin Maruta E normal sa se schimbe
Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în urmă cu aproape 16 ani. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andra a făcut anunțul după aproximativ 16 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță. Povestea lor de dragoste a început acum mult timp, iar până acum au devenit părinți de două ori. Cum se înțeleg cei doi?

Andra a făcut anunțul după aproape 16 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță. Dezvăluiri sincere despre relația lor

Jurata de la Românii au talent și Cătălin Măruță sunt căsătoriți din vara anului 2008. Au împreună doi copii, David (13 ani) și Eva (8 ani). Cei doi sunt foarte activi pe rețelele sociale și postează imagini cu familia, dar au fost mereu discreți în legătură cu viața de cuplu.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu recent, Andra a vorbit despre căsnicia cu prezentatorul de la Pro TV. Aceștia se înțeleg foarte bine, iar iubirea dintre ei este foarte puternică.

După aproape 16 ani de mariaj, cei doi se iubesc la fel de mult ca la început, iar cântăreața consideră că ea și soțul ei sunt făcuți unul pentru altul.

ADVERTISEMENT

“Am avut mare noroc să ne găsim, să ne îndrăgostim, să ne punem încrederea unul în celălalt. Cred că este un miracol de câte ori se regăsesc doi oameni făcuți unul pentru celălalt.

Și părinții noștri sunt de zeci de ani împreună, iată că și noi, sper ca și copiii noștri să găsească dragostea adevărată.

ADVERTISEMENT

Este un sentiment unic să te simți iubit, împlinit și în siguranță lângă omul pe care îl iubești. Îți dă putere și un sentiment că poți face orice îți propui”, a declarat artista pentru OK! Magazine.

De asemenea, vedeta a vorbit și despre cum s-au schimbat lucrurile în relația lor de-a lungul timpului. Cătălin Măruță are mereu grijă să aprecieze cele mai mici lucruri atunci când vine vorba despre soția lui. Prezentatorul TV cunoaște piesele artistei și o susține în tot ceea ce face.

ADVERTISEMENT

“După atâția ani, e normal să se schimbe dinamica în orice relație, dar Cătălin este acel soț care știe să aprecieze și cele mai mici detalii.

Fie că e vorba despre o piesă nouă la care lucrez sau doar mă aude cântând prin casă, el este entuziasmat, îmi spune dacă îi place, mă susține mult.

Cunoaște tot repertoriul meu, chiar și pentru spectacolul Tradițional 2, chiar dacă nu urcă pe scenă. Cred că da, îi mai fac pielea de găină. Îmi arată mereu că este foarte important ce fac”, a mai spus cântăreața,

ADVERTISEMENT