Life

Anunțul făcut de Andreea Bălan în primul weekend pe deplin liber: „Am crezut în basme”

16.05.2020 | 19:15
Anuntul facut de Andreea Balan in primul weekend pe deplin liber Am crezut in basme
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a făcut un anunț care i-a bucurat pe fanii ei. Vedeta a profitat de primul weekend liber după ridicarea restricțiilor stării de urgență impuse de pandemia de coronavirus și s-a apucat de filmat, astăzi, 16 mai, un nou videoclip.

Andreea Bălan filmează pentru un nou videoclip

Chiar dacă a stat în casă, împreună cu mama și fiicele sale, Andreea Bălan a muncit din greu și pentru proiectele sale muzicale.

ADVERTISEMENT

Între vlogging, creșterea micuțelor și muzică, vedeta a avut două luni pline, iar un primul rezultat este videoclipul pe care a început să îl filmeze la o melodie cu care vrea să revină în forță pe piață.

„E o piesă de suflet despre mine, despre iubire. Nu mai cred în basme”

„Azi filmez un nou videoclip, o piesă de suflet despre mine, despre iubire și despre basme. Nu mai cred în basme”, este mesajul postat de cântăreață pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Artista a trecut recent printr-o despărțire dureroasă, chiar dacă nu a reușit încă să divorțeze în acte de actorul George Burcea. Și-a găsit forța necesară pentru a continua, iar un rol important în încărcarea bateriilor l-au avut cele două micuțe care i-au smuls un zâmbet în cele mai dificile momente.

Vedeta a apărut chiar cu un look nou pe rețeaua de socializare, iar fanii acesteia au sărit cu like-urile și comentariile.

ADVERTISEMENT

„Andreea dragă, slăbești prea tare,  ești o frumoasă, dar să nu mai slăbești; Abia aștept să văd videoclipul cel nou si sigur fumos ca toate melodiile tale; Te iubesc mult de tot ești cea mai frumoasă cântăreața. Te ador ,ești minunată și scumpă și superbă. Pupici dulci; Aștept melodia. I love you❤️?”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit membra trupei Andre.

Mulți fani cred că noua piesă a cântăreței face o trimitere subtilă către George Burcea, care nu a reușit să reziste alături de ea în căsnicie.

ADVERTISEMENT