Life

Anunțul făcut de Ilinca Vandici despre noul sezon de la Bravo, ai stil: „Acest sezon o să fie…”

Ce anunț a făcut Ilinca Vandici despre noul sezon de la Bravo, ai stil, emisiunea pe care o prezintă de mai mulți ani. Ce a spus despre noul sezon
01.02.2023 | 09:38
Anuntul facut de Ilinca Vandici despre noul sezon de la Bravo ai stil Acest sezon o sa fie
Anunțul făcut de Ilinca Vandici despre noul sezon de la Bravo, ai stil foto Facebook
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici a făcut un anunț referitor la noul sezon al emisiunii pe care o prezintă de câțiva ani. Vedeta a transmis că nu vor mai fi vedete în noul sezon.

Anunțul făcut de Ilinca Vandici despre noul sezon de la Bravo, ai stil

Ilinca Vandici a transmis că în sezonul cu numărul opt de la Bravo, ai stil nu vor mai participa vedete, ci vor fi doar tinere necunoscute lumii mondene.

ADVERTISEMENT

Mai mult, vedeta de la Kanal D a transmis că a fost deschis castingul pentru emisiune încă de anul trecut și înscrierile se mai pot face chiar și acum.

„Este castingul deschis încă de anul trecut. Acest sezon o să fie fără celebrități, asta înseamnă că orice doamnă și domnișoară care își dorește să strălucească și să fie în lumina reflectoarelor trebuie să vină să ne cunoască și să se bucure de experiența asta absolut fabuloasă pe care o dă acest show fenomen”, a spus Ilinca Vandici.

ADVERTISEMENT

Câte persoane s-au înscris la Bravo, ai stil

Deja s-au înscris 700 de persoane pentru a participa la emisiunea Bravo, ai stil, după cum a spus prezentatoarea Ilinca Vandici, iar energia noul sezon este una foarte bună, a mai relatat ea la Radio Impuls.

„Pot să spun așa din casă că deja sunt înscrise 700 de persoane. Castingul încă este deschis. Este al 8-lea sezon și vine cu o energie foarte, foarte bună și mi se pare că este un fel de reîntoarcere la rădăcini.

ADVERTISEMENT

În ultimele sezoane au fost cu celebrități, acum ne întoarcem la început și ne place enorm”, a spus prezentatoarea de la Bravo, ai stil.

Sezonul cu numărul șapte al show-ului a fost unul numai cu vedete, iar cea care a câștigat a fost Ruxi, pe numele său real Roxana Erdei.

ADVERTISEMENT

Tot în sezonul trecut de la Bravo, ai stil au mai participat și Carmen Negoiță, Olga Verbițchi, Sensy, Mădălina Pamfile, Anda Adam și Nicoleta Nucă.

ADVERTISEMENT