Life

Anunțul făcut de Pavel Bartoș și Smiley înainte de finala Românii au talent. Nu va exista un singur câștigător

Finala Românii au talent se anunță explozivă. Pavel Bartoș și Smiley au anunțat că pe lângă marele câștigător va mai exista un premiant important.
28.05.2021 | 20:05
Anuntul facut de Pavel Bartos si Smiley inainte de finala Romanii au talent Nu va exista un singur castigator
Smiley și Pavel Bartoș prezintă finala Românii au talent. Foto: captură PRO TV
ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș și Smiley au anunțat încă un premiu înainte de finala Românii au talent, sezonul 11. Cei doi prezentatori au declarat în cadrul Știrilor PRO TV că, la fel ca în edițiile anterioare, se va acorda și anul ăsta premiul de originalitate.

Pe lângă marele premiu de 120.000 de euro care va fi oferit câștigătorului sau câștigătoarei celui de-al 11-lea sezon, producătorii vor oferi 10.000 de euro în plus.

ADVERTISEMENT

Premiul de originalitate este unul dintre cele mai râvnite în fiecare an. Așadar, pe lângă marele trofeu, va exista și acest premiu cu totul special.

Smiley și Pavel Bartoș, pregătiți pentru finala Românii au talent

Pavel Bartoș și Smiley au făcut și câteva dezvăluiri din culise. Concurenții sunt extrem de emoționați înainte de momentele lor finale, iar jurații sunt pregătiți.

ADVERTISEMENT

„Chiar dacă este o seară de vineri, ne-am luat hainele de duminică”, a spus Pavel Bartoș în pasa cu Andreea Esca.

„Pentru finaliști, sesiunea de vot o vom deschide la momentul potrivit”, a continuat Smiley.

„Am tras cu ochiul și mi s-a învinețit. Jurații sunt pregătiți. Și noi suntem pregătiți”, a adăugat actorul de comedie.

ADVERTISEMENT

În finala Românii au talent se bat 11 momente, iar concurenții sunt, așa cum spune și sloganul acestui sezon, unul și unul.

Pentru cei 120.000 de euro se luptă Ana-Maria Mărgean, Duo Turkeev, Narcisa Ungureanu, Dean Bowman, Magitot, Art of Robots și Filip Cioc, printre alții.

ADVERTISEMENT

Una dintre concurente vrea să câștige pentru a-și ajuta tatăl bolnav

Concursul de talente de la PRO TV este unul dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune din România. Competiția a lansat de-a lungul primelor zece sezoane o serie de personaje talentate, mai ales în domeniul muzical.

Anul acesta, în juriul de la PRO TV a intrat actrița Alexandra Dinu, fosta nevastă a fotbalistului Adrian Mutu. Pe lângă Alexandra, martori la momentele spectaculoase oferite de concurenți au fost și Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu.

Pe lângă momentele artistice, concurenții au ajuns la Românii au talent și cu povești de viață impresionante pe care le-au împărtășit publicului larg.

Una dintre cele mai emoționante povești de viață este a cântăreței de muzică populară Narcisa Ungureanu. Micuța folcloristă spune că își dorește să câștige marele premiu pentru a-și ajuta tatăl. Acesta se confruntă cu o boală cumplită.

 

ADVERTISEMENT