Life

Anunțul făcut de Ștefan Bănică după pandemie: „În patru zile, oamenii pot să își schimbe viața radical”. Video

Anunțul făcut de Ștefan Bănică după pandemie. Vești bune pentru fanii artistului, care așteptau ca acesta să meargă în turneu. Cântărețul a confirmat data începerii acestuia.
05.04.2022 | 20:58
Anuntul facut de Stefan Banica dupa pandemie In patru zile oamenii pot sa isi schimbe viata radical Video
Ștefan Bănică, vești mari după pandemie. Anunțul făcut de artist. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică a anunțat că are o nouă piesă, dar veștile bune nu se opresc aici. Artistul va începe și un turneu național, care se va încheia pe data de 19 aprilie.

Ștefan Bănică, vești mari după pandemie. Anunțul făcut de artist

Artistul a vorbit în cadrul emisiunii Super Neața cu Răzvan și Dani despre noua sa piesă, numită Patru zile. Aceasta vorbește despre etapele unei relații, dar artistul a mărturisit că piesa nu este despre el și relația cu Lavinia Pîrva.

ADVERTISEMENT

Totuși, Ștefan Bănică a recunoscut că știe astfel de povești de iubire, unde totul s-a petrecut foarte repede. Mesajul piesei este că viața ni se poate schimba radical într-o zi sau… patru.

„Nu pot să îți răspund, nu, piesa nu e inspirată din viața cuiva, ea a venit pur și simplu într-o după-amiază, cu text cu tot. Dar am prieteni care sunt de 30 de ani împreună și au pățit povestea asta. Există și o zi.

ADVERTISEMENT

Depinde ce fel de destin îți rezervă viața. În patru zile, oamenii pot să își schimbe radical viața, acesta e mesajul”, a spus vedeta.

Ștefan Bănică a anunțat că pleacă în turneu

Artistul este cel care a scris piesa și s-a declarat fericit că deja a cântat-o la mai multe concerte și reacția din partea publicului a fost una extrem de pozitivă.

ADVERTISEMENT

„Piesa ne-a prins pe toți, e scrisă de mine, cu text cu tot, refrenul te prinde. Am cântat-o în concert și publicul cânta de parcă era o piesă veche”, a declarat artistul în cadrul emisiunii.

Ștefan Bănică a anunțat și că va începe un nou turneu național, după doi ani de pauză din cauza restricțiilor provocate de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Turneul se va intitula Te iubesc, Femeie! și se va desfășura în perioada 7-19 aprilie. Artistul va merge în opt orașe.

„După doi ani de pandemie, plecăm în turneu. Pe 7 începe turneul cu Brașovul, terminăm pe 19 aprilie. Sunt opt orașe, începem poimâine. Brașov, Craiova, Bacău, Galați, Constanța, Timișoara, Oradea și Cluj”, a mai spus Ștefan Bănică Jr.

ADVERTISEMENT