Life

Anunțul făcut de Vlăduța Lupău! Unde a ”fugit” cântăreața de muzică populară – Foto

05.08.2020 | 16:25
Anuntul facut de Vladuta Lupau Unde a fugit cantareata de muzica populara  Foto
Vlăduța Lupău muncește la foc continuu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău nu pierde deloc vremea. Cântăreața de muzică populară a postat pe contul ei de Instagram câteva imagini dintr-un colț de Rai, un loc cu totul special unde filmează noul ei videoclip.

Vlăduța Lupău a filmat pentru un nou videoclip

Nevasta fotbalistului Adi Rus a fost la Popasul Craiului, acolo unde, într-o ținută lejeră, cu o pălărie pe cap, a filmat noul ei clip. Despre melodia pe care o pregătește spune că este cea mai tare din tot ce a scos vreodată.

ADVERTISEMENT

„Este cea mai tare piesă, nu avem încă titlu, dar o vom numi deocamdată așa”, și-a ”amenințat” artista fanii și urmăritorii de pe Instagram.

Într-una dintre secvențele postate pe Instastory, cântăreața stă lângă un foc de tabără, pe un drum pietruit, cântând de zor.

ADVERTISEMENT

Filmările la noul ei proiect muzical au început ieri și au continuat și astăzi. Diva din Cluj nu a vrut să dea foarte multe detalii despre melodie pentru că probabil încă nu are aprobarea producătorilor, însă cu siguranță admiratorii ei vor înroși butonul de like atunci când va apărea pe Youtube.

Petrecerea de nuntă, anulată de pandemie

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România. Muziciana de 29 de ani din Cluj are o serie de melodii de succes dintre care enumerăm doar câteva titluri: „Până la stele”, „Pentru prietenele mele”, „Rămâi bade ne-nsurat”, „De ce mă minți” și „Fir-ai să fii băutură”.

ADVERTISEMENT

Vedeta a intrat în atenția presei nu doar pentru calitățile sale vocale, ci și datorită relației pe care o are cu Adrian Vasile Rus, portar la echipa CFR Cluj, cu care s-a căsătorit civil și religios.

Vlăduța avea planificată petrecerea de nuntă în primăvara acestui an, însă din cauza pandemiei de coronavirus, toate planurile ei au fost date peste cap. După ce a trecut starea de urgență, s-a focusat exclusiv pe cariera ei profesională, căci a pierdut o grămadă de bani în timpul în care nu mai susținea spectacole.

ADVERTISEMENT
vlăduța lupău
Vlăduța Lupău pregătește o nouă surprisă muzicală. Foto: Instagram