News

Anunțul familiei lui Emi Pian, după ce liderul Duduienilor a fost ucis de un membru al unui clan rival. Va fi sau nu război?

06.08.2020 | 20:58
Anuntul familiei lui Emi Pian dupa ce liderul Duduienilor a fost ucis de un membru al unui clan rival Va fi sau nu razboi
Va fi război între clanuri în București după uciderea lui Emi Pian?
ADVERTISEMENT

Emi Pian a fost omorât în urma unor neînțelegeri cu un clan rival, însă legea nescrisă a clanurilor promite moarte pentru moarte.

Așadar, pe lângă sutele de amenințări de pe internet, polițiștii trebuie să ia în considerare scenariul real în care războiul va izbucni pe străzile din București.

ADVERTISEMENT

Război între clanul Duduianu, cel care va dori să-și răzbune „regele” și rivalii care i-au făcut felul.

Emi Pian a fost ucis, însă avocatul familiei susține că nu va fi război pe străzi

Cu toate acestea, avocatul famliei lui Emi Pian dă asigurări că nu va exista nicio răzbunare și niciun război.

ADVERTISEMENT

Avocatul Cristian Caracoti a transmis public că failia lui Emi Pian vrea ca toată lumea să știe că nu va exista niciun război cu clanul care l-a ucis pe Florin Mototolea.

Nu era drogat, a murit după ce a fost secționată artera femurală a piciorului drept. S-a spus că frații erau în străinătate și vor să se răzbune. Frații erau în țară la momentul tragediei, nu au căutat și nu vor căuta să se răzbune. Membrii familiei au fost audiați în calitate de martori, nici un membru al familiei nu are calitate de suspect sau de inculpat. Cel mai important aspect, nu va exista răzbunare, nu va exista război. Fratele, Elvis Pian, a fost tăiat și el la gât și timp de 3 ani nu a fost nicio răzbunare”, a explicat avocatul.

ADVERTISEMENT

Emi Pian va fi înmormântat duminică, 9 august, după patru zile de priveghi la casa familiei din Rahova. Fostul lider al clanului Duduianu a fost ucis la 39 de ani după ce a fost înjunghiat într-un conflict cu mai multe persoane, în Sectorul 6 al Bucureștiului.

Tot scandalul ar fi pornit de la neînțelegerile dintre rivalii din clanuri în urma unui joc de barbut.

ADVERTISEMENT

Polițiștii și jandarmi au împânzit străzile din București pentru a preveni un potențial război între clanuri, pe fondul uciderii lui Pian. Cu toate acestea, situația e departe de a fi potolită și evenimente nedorite pot izbucni oricând în viitor.

ADVERTISEMENT