News

Anunţul legiştilor în cazul criminalului din Caracal. Ce spun despre rămăşiţele găsite în curtea casei sale

26.07.2019 | 14:49
Anuntul legistilor in cazul criminalului din Caracal Ce spun despre ramasitele gasite in curtea casei sale

Medicii legiști confirmă cea mai sumbră ipoteză în legătură cu straniile dispariții de la Caracal. Oasele găsite în casa criminalului din Caracal sunt umane, conform oamenilor legii, scrie știripesurse.ro. În incinta locuinței acestuia ar fi fost găsite patru cadavre, nu doar două, semn că vorbim despre un criminal în serie.

Legiștii, pe surse: Oasele descoperite în casa criminalului din Caracal sunt umane

UPDATE, 14:49 Polițiștii ar fi făcut percheziții la trei adrese înainte să ajungă la cea corectă.

Gheorghe Dincă, 65 de ani, a fost reținut de organele de anchetă și, conform anumitor surse, și-ar fi recunoscut faptele. Polițiștii au ajuns la locuința acestuia din Caracal după ce una dintre fete, Alexandra, cea care a dispărut miercuri, pe 24 iulie, a dat un telefon joi seara la 112 susținând că este răpită de un bătrân care locuiește într-o casă cu mulți câini.

Poliția a intârziat două ore căci nu avea mandat judecătoresc pentru a pătrunde pe spațiul proprietarului. Telefonul ar fi fost dat la ora 4 dimineața, iar procurorii criminaliști au ajuns acolo în jurul orei 06:00. Bărbatul le-a luat pe cele două fete la ocazia la o distanță de trei luni de zile între ele.

criminalul din caracal - locuinta acestuia
Criminalul din Caracal ar fi omorât patru persoane, nu doar pe cele două adolescente. Sursa foto: digi24.ro

Psihologii criminaliști: Gheorghe Dincă are profilul unui criminal în serie

Prima dispărută, Mihaela Melencu, a fost văzută ultima oară pe 14 aprilie 2019. A doua dispariție, cea a Alexandrei, a fost consemnată la Poliție pe 24 iulie. Vecinii lui Dincă spun că bărbatul are într-adevăr un comportament ciudat și că este pasionat de filmele de groază.

Procurorii continuă ancheta începută în acest caz tulburător, iar acesta ar putea fi unul din cele mai grave cazuri de crimă în serie comise în istoria recentă a țării noastre. Psihologii criminaliști sunt de părere că Dincă are toate caracteristicile unui asasin în serie și că își alege victimele după un anumit tipar. Cele două fete, Alexandra și Mihaela, semănau foarte mult.