Sport

Anunțul lui Adrian Mititelu aprinde conflictul cu ultrașii FC U Craiova 1948: ”La Craiova va fi doar înjurat”

După ce Adrian Mititelu a anunțat că FCU Craiova va juca acasă fără spectatori, Andrei Preda, șeful ultrașilor, a reacționat plin de furie.
01.02.2023 | 13:39
Anuntul lui Adrian Mititelu aprinde conflictul cu ultrasii FC U Craiova 1948 La Craiova va fi doar injurat
Andrei Preda, liderul ultrașilor FCU Craiova, derapaj împotriva patronului Mititelu. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT

Episodul consemnat la Sfântu Gheorghe, când meciul cu Sepsi a fost oprit din pricina ultrașilor, l-a făcut pe Adrian Mititelu să ia o măsură radicală. FCU Craiova a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că echipa va juca fără spectatori meciurile de pe teren propriu, pe o perioadă nedeterminată.

Șeful ultrașilor FC U Craiova, Andrei Preda, derapaj la adresa lui Mititelu: ”Să plece! Ne-a făcut rău”

În război deschis cu ultrașii, Mititelu a anunțat și că a făcut plângere penală pentru amenințări și șantaj. Inamicul său este Andrei Preda (33 de ani), zis „Gogoașă”, liderul Peluzei Sud.

ADVERTISEMENT

Imediat după anunțul patronului FCU Craiova legat de faptul că echipa va evolua fără spectatori în meciurile de-acasă, Andrei Preda a intervenit telefonic la ”Ora Exactă în Sport” de la Pro Arena. Și a răbufnit împotriva patronului, folosind cuvinte dure.

Să fie sănătos! Să se ducă la Booveni, de unde a venit! Nu va fi aplaudat cât va trăi la Craiova! Niciodată!

ADVERTISEMENT

Va fi doar înjurat aici. Pentru că a făcut rău unei echipe de fotbal. Din cauza lui s-a ajuns la două echipe de fotbal. A fost premeditat să desființeze echipa.

El să țină minte, pentru că noi avem foarte, foarte multe chestii cu el (n.r. cu Adrian Mititelu). Delirează la televizor.

ADVERTISEMENT

Nu a fost nimic premeditat. Noi avem un mesaj la fiecare meci împotriva dânsului. S-a nimerit ca la acel meci să contestăm echipa din Sf. Gheorghe și s-a ajuns să se piardă la masa verde.

Mergem înainte. O să fim în continuare prezenți în Sud.

Nici măcar la copii și juniori nu a luat niciun trofeu. Ne-am săturat de el! Să plece, dom’le! Ne-a făcut rău acest om, care nu a făcut nimic! 

ADVERTISEMENT

Nu există cale de împăcare cu acest om care a distrus fotbalul din Craiova! Nu-l mai băgați în seamă. Nu mai este patronul Universității Craiova. A ‘murit’!”, a spus Andrei Preda.

ADVERTISEMENT