Life

Anunțul lui Cătălin Bordea, la aproape un an de la divorț: “A fost o chestie absolut fantastică”

Anunțul făcut de Cătălin Bordea la aproape un an de la divorț. Ce schimbări au avut loc în viața actorului de stand-up comedy.
18.06.2024 | 10:31
Anuntul lui Catalin Bordea la aproape un an de la divort A fost o chestie absolut fantastica
Ce anunț a făcut Cătălin Bordea, la aproape un an de la divorț. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La aproape un an de la divorț, Cătălin Bordea a făcut anunțul despre ce se întâmplă acum în viața lui. Comediantul s-a implicat în tot felul de activități.

Cătălin Bordea a făcut anunțul, la aproape un an de la divorț. Cu ce se ocupă comediantul

Anul 2023 nu a fost deloc unul ușor pentru Cătălin Bordea, care a trecut printr-un divorț. La puțin timp de când actorul de stand-up comedy  a anunțat despărțirea, s-a aflat că fosta sa soție, Livia, era într-o relație cu Spike, bun prieten cu acesta.

ADVERTISEMENT

În plus, la începutul acestui an, comediantul a avut parte de o altă încercare grea. Mama lui Cătălin Bordea s-a stins din viață la 55 de ani, după o luptă cu boala.

Cătălin Bordea a avut parte de o perioadă grea, însă încearcă să meargă mai departe și să se implice în diverse activități. Acesta a apelat la terapie după divorț, iar acum a vrut să facă ceva diferit din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Mai exact, juratul de la iUmor s-a implicat într-un proiect caritabil, iar decizia de a participa a fost luată brusc. Este vorba despre prima cursă caritabilă cu Supereroi, care a avut loc pe 15 iunie. Prima ediție a fost bine primită de public.

Actorul de stand-up comedy spune că asemenea activități îi aduc fericire și că ar vrea să se mai implice și anul viitor în acest proiect.

ADVERTISEMENT

“A fost o chestie absolut fantastică. Într-o seară mă duceam la club și am avut o idee (…) S-a întâmplat după o idee, totul s-a întâmplat după ce am început eu terapia și eram ok, adică mă descurcam cu lucruri și eram:

‘Băi, ești nebun la cap?’ Ăla e ca un supererou pentru mine, serios, și mergeam pe Victoriei acolo și, inițial, mă gândeam să îl fac toată Victoria și să văd mulți supereroi care aleargă pentru o chestie de genul ăsta, pentru un centru de psihoterapie”, a povestit Cătălin Bordea la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea va juca într-un film

Întrebat dacă are o relație în acest moment, Cătălin Bordea a spus că nu. În schimb, sunt alte lucruri pe care se poate concentra, cum ar fi faptul că a fost contactat de regizorul unui film

Acesta i-a oferit comediantului rolul principal, spunând că a fost scris cu gândul la el. Cu toate acestea, juratul de la iUmor ar fi putut pierde rolul, deoarece nu a răspuns la telefon.

“Singur toată viața, ce să fac… (….) Au venit niște lucruri așa interesante în viața mea. Dar era să pierd rolul pentru că nu am răspuns la telefon, nici măcar de ziua mea (…)

M-a sunat câteva zile la rând (n.r. regizorul și scenaristul filmului) și aveam numărul lui și mă gândeam ce vrea. I-am dat un mesaj și mi-a spus să răspund, că e de bine.

Mi-a spus că e rol principal, fără casting, fără nimic, că l-a scris cu gândul la mine”, a mai spus Cătălin Bordea la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!