Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Anunțul lui Florin Manea, după jocul lui Drăgușin de la EURO! Ce se va întâmpla cu fundașul odată cu revenirea la Tottenham: „100%. A spus-o și Fabrizio Romano”

Florin Manea a dezvăluit ce se va întâmpla cu fundașul român odată cu revenirea la Tottenham după EURO 2024. Impresarul nu are dubii în privința internaționalului.
18.06.2024 | 13:21
Anuntul lui Florin Manea dupa jocul lui Dragusin de la EURO Ce se va intampla cu fundasul odata cu revenirea la Tottenham 100 A spuso si Fabrizio Romano
Anunțul lui Florin Manea, după jocul lui Drăgușin de la EURO! Ce se va întâmpla cu fundașul odată cu revenirea la Tottenham: „100%. A spus-o și Fabrizio Romano”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin i-a anihilat pe Mykhaylo Mudryk, Viktor Tsygankov și Artem Dovbyk în România – Ucraina într-un succes istoric pentru „tricolori”. Florin Manea a analizat prestația solidă a internaționalului român și a dezvăluit ce se va întâmpla cu fundașul la Tottenham.

Anunțul lui Florin Manea, după jocul lui Drăgușin de la EURO! Ce se va întâmpla cu fundașul odată cu revenirea la Tottenham: „100%. A spus-o și Fabrizio Romano”

Radu Drăgușin a ieșit în evidență încă de la debutul la EURO 2024 prin intervențiile sigure din defensivă. Fundașul central i-a dat liniște lui Florin Niță în poartă și este de așteptat să continue șirul evoluțiilor bune și cu Belgia.

ADVERTISEMENT

Florin Manea a intrat la FANATIK LA EURO și a dezvăluit ce i-a scris la sfârșitul confruntării de la EURO 2024 lui Radu Drăgușin. Agentul a spus și cum a reacționat directorul lui Tottenham după prestația de excepție a fotbalistului din Premier League.

„L-am descoperit și pe Stanciu la 16 ani, poate îl iau înapoi acum. Le-am trimis ieri un video din Marienplatz lui Drăguș și Drăgușin, le-am zis: «Uite ce ați făcut cu românii, asta ați reușit să faceți».

ADVERTISEMENT

Au fost superbi toți, nu numai Radu. Radu a fost imperial, am primit telefoane de peste tot. Directorul de la Tottenham mi-a trimis șase emoji, trei mingii și trei focuri, a fost on-fire. Nu cred că se pune problema (n.r. să nu joace titular la Tottenham)”, a spus Manea.

Florin Manea nu are dubii: „Radu se va impune, 100%”

Florin Manea este de părere că Radu Drăgușin se va impune în primul „11” al lui Tottenham după EURO 2024. Evoluția fotbalistului crescut la Juventus Torina din România – Ucraina a fost apreciată și de Fabrizio Romano.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin se află într-o luptă grea pentru titularizare la Tottenham Hotspur. Internaționalul român îi are rivali pe post pe Cristian Romero și Micky van de Ven, cei doi fiind titulari la Spurs în majoritatea partidelor din sezonul 2023-2024.

„Am spus mereu că Radu se va impune, pentru că știu cum se pregătește și câtă seriozitate are. (n.r. După un meci ca ăsta va juca titular în sezonul viitor la Tottenham) 100%, în ultimele două meciuri a jucat titular, a jucat foarte bine și a continuat cu acest meci de excepție.

ADVERTISEMENT

Până și Fabrizio Romano era impresionat de numerele pe care le-a avut Radu: 100% dueluri aeriene câștige, 100% dueluri câștige, 10 intercepții, 0 faulturi, 0 cartonașe galbene”, a mai spus agentul la FANATIK LA EURO, show live pe site-ul FANATIK.RO.

Florin Manea, în direct la FANATIK

ADVERTISEMENT
3,00 este cota oferită de BETANO pentru „goluri prima repriză: sub 0,5” la meciul Belgia - România