Sport

Anunțul lui George Pușcaș după ce România a marcat opt goluri în trei zile la EURO U21: „S-a descoperit o nouă generație de fier”

21.06.2019 | 22:27
Anuntul lui George Puscas dupa ce Romania a marcat opt goluri in trei zile la EURO U21 Sa descoperit o noua generatie de fier

După 4-1 împotriva Croației în partida de marți, România a învins vineri Anglia cu 4-2, devenind echipa momentului la EURO U21. George Pușcaș a marcat în ambele partide din penalty.

Anunțul lui George Pușcaș după ce România a marcat opt goluri în trei zile la EURO U21

Atacantul de la Palermo a ajuns la 16 goluri marcate în 23 de partide pentru reprezentativa U21. Pușcaș a spus la finalul partidei că în urma rezultatului cu Anglia „s-a descoperit o nouă generație de fier”.

„Am rămas fără voce sincer. Prea multe emoții trăite. Nu mă gândeam niciodată că vom marca patru goluri. S-a descoperit o nouă generație de fier. Când am început să marcăm s-au descoperit resursele. Datorită adrenalinei niciunul dintre noi nu mai voia să iasă de pe teren” – a spus George Pușcaș la TVR 1.

Ținând cont că în grupele A și B, ocupantele locurilor doi nu au strâns decât trei puncte după două etape și au golaveraje net inferioare, România este ca și calificată în semifinale. Putem pierde prezența acolo doar în situația în care Franța ne va învinge la scor, iar în celelalte grupe, echipe precum Danemarca, Italia sau Spania vor câștiga la diferențe clare. Un alt avantaj este acela că la ora jocului cu Franța, tricolorii vor cunoaște deja clasamentele finale din celelalte două grupe.