Anunțul lui Gigi Becali la prezentarea noului antrenor: ”Disciplină de fier și muncă, muncă și iar muncă”

Traian Terzian   
în FCSB
15/07/2020, 11:23
Anunțul lui Gigi Becali la prezentarea noului antrenor: ”Disciplină de fier și muncă, muncă și iar muncă”
Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a anunțat la prezentarea noului antrenor schimbări radicale în ceea ce privește comportamentul jucătorilor la antrenamente. Sursă foto: Sport Pictures

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a mers la baza dde la Berceni pentru prezentarea noului antrenor și a anunțat schimbări radicale în ceea ce privește comportamentul jucătorilor la antrenamente.

Toni Petrea, Mihai Pintilii şi Thomas Neubert vor face parte din staff-ul tehnic al FCSB, aşa cum FANATIK a anunţat pe 7 iulie.

Într-o discuție avută cu jurnaliștii miercuri la sosirea la baza de pregătire de la Berceni, latifundiarul din Pipera a anunțat că fostul tehnician Bogdan Vintilă a acceptat să meargă la echipa a doua.

Gigi Becali, anunț despre disciplina la echipă după numirea noului antrenor

”O să le spun jucătorilor că anumite comportomante nu se vor mai întâmpla. Se implementează un regim dictatorial”, a fost anunțul făcut de Gigi Becali după anunțarea noului antrenor de la FCSB.

”Nu mai ai voie nici măcar să zâmbești. Nici să glumești sau să râzi. Când intri pe poarta cantonamentului e disciplină de fier, când pleci de aci faci ce vrei. Antrenamente cum vedeam pe vremeri, până se vomită. Asta dacă vreo să ajungi fotbalist”, a continuat el.

”Eu implementez de astăzi disciplină de fier și muncă, muncă și iar muncă. Jucătorii se vor conforma, că nu e niciunul indisciplinat. Ei îmi spuneau să-l aduc pe Neubert să-i facă fotbaliști, îmi mai ziceau că vor să transpire”, a menționat Gigi.

Finanțatorul roș-albaștrilor a spus că noul staf tehnic i-a cerut să transfere un atacant și un fundaș central: ”Neubert a zis că e mai motivat ca niciodată. Mi-au cerut un atacant, l-am adus. Mi-au cerut fundaș central și încă ceva, nu mai știu”.

Gigi Becali a infirmat zvonurile unei posibile reîntoarceri a lui Gabriel Tamaș, care și-a încheiat contractul cu Astra: ”Tamaș e jucător de valoare, e băiat bun, dar la mine la echipă nu mai vin jucători indisciplinați. Bine, el e disciplinat dar îl apucă o dată la două, trei luni. Are el o patimă grea”.

Patronul celor de la FCSB a venit la baza de pregătire de la Berceni pentru a-i anunța pe jucători că Toni Petrea este noul antrenor principal, iar Thomas Neubert se va ocupa de pregătirea fizică și a surprins pe toată lumea cu o cămașă albă pe care erau imprimate zeci de mingi de fotbal.

Anunț Gigi Becali antrenor
Gigi Becali, îmbrăcat într-o cămașă imprimitată cu mingi de fotbal

FCSB a dat prima lovitură a verii în ceea ce privește campania de transferuri și a semnat un contract pe trei ani cu atacantul Sergiu Buș. Acesta a fost prezentat la palatul lui Gigi Becali din Aleea Alexandru, în cadrul unei conferințe de presă.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 18,50 este cota pentru “total goluri: 7+”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×