Life

Anunțul lui Ion Iliescu după ce Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață: “Așa se va întâmpla”

Ion Iliescu, prima reacție după moartea regretatei Ileana Stana Ionescu. Ce le-a transmis fostul președinte tuturor celor care îi urmăresc activitatea.
01.07.2024 | 16:04
Anuntul lui Ion Iliescu dupa ce Ileana Stana Ionescu sa stins din viata Asa se va intampla
Ion Iliescu, mesaj emoționant în memoria regretatei Ileana Stana Ionescu. Sursa foto: Hepta, Facebook
ADVERTISEMENT

La finalul săptămânii trecute, România a pierdut una dintre cele mai valoroase actrițe. Vestea morții Ilenei Stana Ionescu nu l-a lăsat indiferent pe Ion Iliescu, care a postat un mesaj în memoria marii actrițe.

Ion Iliescu, îndurerat de moartea Ilenei Stana Ionescu

Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață la 87 de ani. Actrița a murit pe patul de spital, acolo unde și-a petrecut ultimele zile. Vestea morții sale a picat ca un trăznet asupra apropiaților și a publicului.

ADVERTISEMENT

Printre cei profund îndurerați de moartea marii actrițe se numără și Ion Iliescu. Fostul președinte al României și-a exprimat regretul pe blogul său oficial, acolo unde a folosit cele mai frumoase cuvinte la adresa Ileana Stana Ionescu.

Ion Iliescu a subliniat, încă o dată, măreția talentului pe care l-a avut Ileana Stana Ionescu. Regretata actriță a fost un nume sonor în lumea teatrului, iar pasiunea sa pentru artă a ghidat generații întregi de actori.

ADVERTISEMENT

”Am aflat cu tristețe că de pe scena vieții a plecat Ileana Stana Ionescu, o doamnă a artei teatrale și cinematografice, un mentor pentru zeci de generații de actori și un om de o cultură formidabilă.”, și-a început Ion Iliescu mesajul.

Fostul președinte al României a recunoscut că datorită marii actrițe a început să fie pasionat de cultură. Ileana Stana Ionescu a fost un exemplu, din toate punctele de vedere, pentru toți cei care i-au urmărit activitatea.

ADVERTISEMENT

Ion Iliescu a cunoscut-o pe Ileana Stana Ionescu în cadrul unei ceremonii de la Palatul Cotroceni

Ion Iliescu și-a amintit momentul în care a cunoscut-o personal pe Ileana Stana Ionescu. Totul se întâmpla în urmă cu mai bine de două decenii, în cadrul unei ceremonii de la Palatul Cotroceni.

”Am cunoscut-o bine, am văzut-o de multe ori pe scenă, i-am apreciat talentul și caracterul puternic. În 2002 i-am înmânat, în cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni, Ordinul Național “Serviciul Credincios”, răsplătind astfel, excepționala sa carieră artistică.”

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al României este convins de faptul că imaginea Ileanei Stana Ionescu va rămâne mereu vie în memoria celor care au cunoscut-o. Cu toții și-o vor aminti ca pe o mare actriță care a avut o contribuție enormă pe scena teatrului din România.

”Într-adevăr, Ileana Stana Ionescu a fost, de-a lungul unei cariere de excepție, credincioasă teatrului, filmului și publicului său, care a urmat-o cu admirație. Ne îndemna recent să ne-o amintim așa cum a fost. Și așa se va întâmpla: posteritatea o va reține ca pe o mare actriță.”

În încheierea mesajului său, Ion Iliescu a transmis condoleanțe lui Andrei Ionescu, partenerul de viață al regretatei actrițe. Politicianul a transmis sincere regrete familiei Ilenei Stana Ionescu și și-a exprimat durerea profundă față de o asemenea pierdere.

”Transmit domnului Andrei Ionescu, partenerul său de scenă și de viață, familiei îndurerate, condoleanțele mele! Dumnezeu să o odihnească.”, a încheiat Ion Iliescu mesajul său.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a...
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a străpuns urechea dreaptă: "Am auzit un şuierat, împuşcături"
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a...
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a spus Irina despre fostul milionar, ajuns falit și în azil
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Președinții americani asasinați. Istoria sângeroasă a SUA
Președinții americani asasinați. Istoria sângeroasă a SUA
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul...
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul după ea / GALERIE FOTO
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de...
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de chibrit pentru a rezolva ecuația