Fotbal international

Anunţul lui Lucescu după o nouă deziluzie. Până când va mai antrena

Joi seara, la Sankt Petersburg, Zenit o conducea pe Anderlacht cu 3-0 în minutul 90 şi avea calificarea în buzunar. N-a fost să fie pentru ruşi, întrucât belgienii au marcat în ultimul minut...
24.02.2017 | 15:47
Anuntul lui Lucescu dupa o noua deziluzie Pana cand va mai antrena
ADVERTISEMENT

Joi seara, la Sankt Petersburg, Zenit o conducea pe Anderlacht cu 3-0 în minutul 90 şi avea calificarea în buzunar. N-a fost să fie pentru ruşi, întrucât belgienii au marcat în ultimul minut regulamentar de joc, iar Mircea Lucescu era complet dat peste cap. Tehnicianul român, în vârstă de 72 de ani, a găsit totuşi puteresa de a-şi încuraja jucătorii.

“Ce să le spun? I-am felicitat pentru faptul că au ajuns să anuleze scorul din tur şi i-am încurajat să ne concentrăm pentru campionat”, a declarat Lucescu pentru danielnanu.ro.

ADVERTISEMENT

Mircea lucescu a dezvăluit cum reuşeşte să o ia de la capăt după asemenea înfrângeri durerose. În plus, tehnicianul român a declarat şi când se va retrage din fotbal “Cu Nelly (n.r. soţia lui Mircea Lucescu) îmi e mai uşor să o iau de la capăt, să gândesc meciul de peste o săptămâna, cu CSKA Moscova. Ce altceva am de făcut? Să merg în Hawaii, în Seychelles? Să stau sub o umbrelă? Asta e simplu. Dar nu aş suporta. Le-am şi declarat celor de la Marca în interviul care a apărut săptămâna asta, că voi antrena cât voi mai avea pasiune. Pasiunea mea nu dispare nici chiar când iau gol în ultimul minut al unui meci în care aveam calificarea aproape în buzunar. Uite, înainte să mă suni, mă uitam la rezumatul meciului. Peste câteva ore, mă voi ocupa de pregătirea meciului cu CSKA”, a mai declarat Lucescu.

Alte deziluzii trăite de Mircea Lucescu

* 1982. Corvinul Hunedoara a făcut 4-4 cu FC Sarajevo, luând două goluri în ultimele minute.
* 1985. Sampdoria o egala pe Dinamo în ultimul minut de joc, autor al golului era Gianluca Vialli.
* 1998. Rapid pierdea titlul, după ce Steaua, prin Ciocoiu, a egalat în ultimul minut de joc al derby-ului disputat pe Giuleşti.
* 2007. La meciul tur cu Sevilla, dipustat în Spania, Şahtar a fost egalată din penalty, 2-2 fiind scorul final. La retur, dramatismul a atins cote maxime, Sahtior conducea cu 2-1 în minutul 90+4. Avea să fie egalată de portarul advers, de Palop! În prelungiri s-a marcat şi golul eliminării lui şahtar.

ADVERTISEMENT