Sport

Anunțul lui Mihai Rotaru le dă speranțe suporterilor lui FCSB: „Nu vreau ca CFR Cluj să se bucure cu noi pe teren, urăsc gândul ăsta”

Mihai Rotaru îi liniștește pe fanii celor de la FCSB. Patronul Universității Craiova a transmis că echipa sa va face tot posibilul pentru a o încurca pe CFR Cluj.
15.05.2022 | 15:58
Anuntul lui Mihai Rotaru le da sperante suporterilor lui FCSB Nu vreau ca CFR Cluj sa se bucure cu noi pe teren urasc gandul asta
Mihai Rotaru, patronul U Craiova, anunță că oltenii își vor da viața în Gruia. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Universitatea Craiova a devenit meciul etapei a noua din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1, după ce FC Voluntari – FCSB s-a terminat 2-2. Cu o victorie în această seară de la ora 21:30, echipa lui Dan Petrescu va fi matematic campioană pentru a cincea oară la rând. Mihai Rotaru vrea să le strice însă planurile ardelenilor.

Mihai Rotaru anunță că Universitatea Craiova își va vinde scump pielea în Gruia

Deși singurul obiectiv al oltenilor a rămas barajul pentru calificarea în preliminariile UEFA Conference League, patronul a declarat că nici nu vrea să audă de o posibilă înfrângere în Gruia. În sezonul 2021-2022, Universitatea Craiova are palmares pozitiv cu CFR Cluj. Alb-albaștrii au pierdut o singură dată în cinci confruntări directe cu echipa lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

„Să eliminăm din start orice discuție: Craiova nu face jocurile nimănui! Încă o dată: Universitatea nu ține cont decât de propria strategie. Mai avem 3 meciuri: cu CFR și cu Farul în campionat, plus barajul pentru Conference League. Strategia clubului nostru e să abordăm meciurile de dinaintea barajului ținând cont de două chestiuni: o constrângere și o intenție.

Constrângerea se referă la faptul că nu ar trebui forțați cei în pericol de accidentare. Sunt doi-trei jucători în această situație și este absolut normal să nu-i rupem înaintea barajului de Europa. 

ADVERTISEMENT

Intenția este ca la un moment dat, în aceste meciuri pre-baraj, să debutăm doi jucători de la Centrul de Copii și Juniori. Un minut, cinci minute, 20 minute, vom vedea. Atenție, asta doar dacă scorul o va permite! De exemplu, dacă e 0-0 și CFR e călare pe noi, n-are rost să-i expunem pe copii. Strategia este corectă față de club și față de suporterii Universității. Nu ne interesează nici CFR, nici FCSB.

Nu se predă nimeni, vom juca să câștigăm! Nu vreau ca CFR Cluj să se bucure cu noi pe teren, urăsc gândul ăsta. Să se bată în ultimă etapă, pe noi nu ne interesează lupta lor. Avem propriul drum și nu ne interesează ce se vorbește în jur.

ADVERTISEMENT

Ne interesează doar ca Universitatea să își atingă obiectivul de a merge în Europa și, în același timp, să își apere blazonul. Repet: Universitatea nu face jocurile nimănui, jucăm doar pentru noi!”, a transmis Mihai Rotaru, citat de GSP.ro.

Oltenii au făcut deplasarea în Gruia cu autocarul

Învinși de FCSB și de Sepsi în Casa Pariurilor Liga 1, respectiv în Cupa României, fotbaliștii lui Laurențiu Reghecampf au fost pedepsiți de Mihai Rotaru. FANATIK a anunțat în exclusivitate că patronul i-a trimis la Cluj pe jucători cu autocarul și nu cu charter-ul.

ADVERTISEMENT

Dacă Rotaru a anunțat că U Craiova își va vinde scump pielea împotriva campioanei en-titre, Gigi Becali își pune toate speranțele în Laurențiu Reghecampf. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că finanțatorul roș-albaștrilor a avut intenția de a îi oferi antrenorului o primă colosală în cazul în care „Știința” o încurcă pe CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 2,27 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: