Premier League

Anunțul lui Pașcanu după tragedia din Leicester: “Îmi parcam mașina unde a căzut elicopterul”

28.10.2018 | 17:50
Anuntul lui Pascanu dupa tragedia din Leicester Imi parcam masina unde a cazut elicopterul

Alex Pașcanu joacă pentru echipa U23 a celor de la Leicester City și este în stare de șoc după tragedia care a lovit clubul în acest week-end după partida cu West Ham United, când elicopterul patronului Vichai Srivaddhanaprabha s-a prăbușit în afara stadionului și a luat foc. Fundașul român a declarat că obișnuiește să își parcheze mașina în locul în care a căzut aparatul de zbor, însă nu a fost prezent la partida din Premier League din etapa cu numărul 10.

Deși nu a prins încă niciun minut pentru echipa mare a lui Leicester, Alex Pașcanu se antrenează regulat și cu seniorii echipei, iar parcarea în care s-a prăbușit elicopterul patronului Vichai Srivaddhanaprabha este și locul în care fotbaliștii își lasă mașinile când vin la meciuri sau la antrenament. În același loc obișnuiește să își parcheze mașina și fundașul de 20 de ani care a reușit să se califice la Euro 2019 cu reprezentativa U21 a României, în mandatul lui Mirel Rădoi.

Alex Pașcanu își parca mașina în locul în care s-a prăbușit elicopterul patronului de la Leicester

“Patronul era un om foarte iubit de fani și de jucători, e o tragedie mare ce s-a întâmplat. La fiecare meci venea cu elicopterul de acasă și după meci îl prelua tot elicopterul, de pe stadion. Aseară a decolat și, din câte am înțeles, s-a prăbușit exact în parcarea unde parcam eu de obicei mașina când veneam la meciurile de acasă. În tot orașul e un mare șoc, de fapt în toată lumea fotbalului”, a declarat Alex Pașcanu pentru PRO TV.

Oficialii lui Leicester City au anunțat că intenționează să amâne partida de marți cu Southampton din Cupa Carabao, după ce echipa feminină a clubului și-a reprogramat deja meciul cu Manchester United. Elicopterul patronului Vichai Srivaddhanaprabha s-a prăbușit la scurt timp după ce a decolat de pe King Power Stadium, într-o parcare din apropiere.