News

Anunțul lui Rareș Bogdan despre o posibilă alianță PNL-ALDE-Pro România: ”Nu se poate”

29.08.2019 | 08:27
Anuntul lui Rares Bogdan despre o posibila alianta PNLALDEPro Romania Nu se poate

Rareș Bogdan exclude orice alianță PNL-ALDE-Pro România pentru formarea unui nou guvern. Europarlamentarul PNL a explicat într-un interviu televizat motivul pentru care aceste trei partide sunt obligate să semneze și să voteze moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă.

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan respinge alianța PNL-ALDE-Pro România

Rareș Bogdan respinge categoric orice alianță între PNL, ALDE și Pro România pentru următorii cinci ani de guvernare.  Motivul invocat este „că nu se poate sta la aceeași masă cu cei care au contribuit la situația de astăzi a României”. Europarlamantarul PNL a mai spus în emisiunea „Dosar de politician”, moderată de Silviu Mănăstire, că „domnul Călin Popescu Tăriceanu este direct responsabil de această situație”.

„Dacă dvs vă închipuiți că Eugen Tomac din studio, Cristian Bușoi, Rareș Bogdan și ceilalți colegi ai noștri vor sta la aceeași masă, în Guvern, vreodată în următorii cinci ani de zile, cu Gerea, cu Chițoiu, iertați-mă, dar atunci lucrurile arată complet diferit de la unul la altul. Nu se poate, pentru că nu poți să stai cu cei care au contribuit la situația de astăzi a României. Domnul Tăriceanu este direct responsabil”, a declarat Rareș Bogdan, potrivit stiripesurse.ro.

Rareș Bogdan nu crede că PNL va putea guverna în următorii cinci ani alături de ALDE și Pro România.
Rareș Bogdan nu crede că PNL va putea guverna în următorii cinci ani alături de ALDE și Pro România. Sursa foto: adevarul.ro

Ce părere are Rareș Bogdan despre Călin Popescu Tăriceanu

Rareș Bogdan mai spune că în situația în care Călin Popescu Tăriceanu nu va dori să se alieze cu Opoziția și nu va vota moțiunea de cenzură, atunci va demonstra că este „un ipocrit, mincinos și laș”. Europarlamentarul PNL îl acuză pe liderul ALDE că are un lung istoric al trădărilor legat de mai multe afaceri, cum ar fi Sterling, Citroen sau Vatech.

„Îl așteptăm pe domnul Tăriceanu să semneze moțiunea de cenzură, îl așteptăm pe domnul Ponta să semneze moțiunea de cenzură. Iar dacă domnul Tăriceanu nu semnează, prin reprezentanții săi, și nu votează moțiunea, înseamnă că este un ipocrit, mincinos, laș, un om care de-a lungul timpului s-a ocupat doar de trădări. Tăriceanu a trădat PNL când a făcut PNL Aripa Tânără, cu Patriciu și Cataramă, dacă vă amintiți, în anii ’90. De atunci a trădat interesele liberalismului”, a adăugat vice-președintele PNL.

  • „Nu avem nevoie de nimeni decât de români, nu avem nevoie de niciun aliat astăzi, aliaţi îi avem pe bunul Dumnezeu şi poporul român. În jurul PNL şi pe condiţiile PNL se va face următoarea guvernare. Alegerile prezidenţiale sunt cheia viitoarelor alegeri” – Rareș Bogdan
  • 15 de ani a lucrat Rareș Bogdan în presă, din 2004, ca fondator al cotidianului „Ziua de Cluj”, până în martie 2019, când a renunțat la emisiunea „Jocuri de Putere”, pe care o realiza și modera de 7 ani la Realitatea TV, pentru a intra în politică, într-o poziție de vârf în PNL, primul pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare
  • 45 de ani va împlini Rareș Bogdan pe 17 septembrie