Life

Anunțul lui Smiley despre Românii au Talent: “De mâine, eu și Pavel Bartoș”

16.10.2020 | 11:29
Anuntul lui Smiley despre Romanii au Talent De maine eu si Pavel Bartos
Smiley și Pavel Bartoș vor reveni la rolurile de prezentatori în show-ul de talente
ADVERTISEMENT

Smiley le-a făcut o surpriză de proporții fanilor care așteptau vești despre show-ul Românii au Talent. Sezonul 11 ce urmează să fie difuzat în viitor pe PRO TV și o va avea pe Alexandra Dinu în postura de jurat nou, alături de Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu.

La rândul lor, Smiley și Pavel Bartoș vor avea și în noul sezon rolurile de prezentatori, la fel ca până acum. Cântărețul le-a oferit o altă veste foarte bună celor din public, încă de la primele ore ale dimineții de vineri.

ADVERTISEMENT

Artistul a formulat un anunț în mediul online prin care a dezvăluit ce se va întâmpla cu preselecțiile acestei emisiuni. A fost o întrebare arzătoare adresată de un număr mare de fani, mai ales din pricina pandemiei cu Covid.

Ce a anunțat Smiley că se va întâmpla cu preselecțiile pentru Românii au Talent

Smileyle-a dat vești foarte mari legate de preselecțiile pentru sezonul 11 din Românii au Talent. Atât el, cât și Pavel Bartoș deja au pornit prin țară în căutarea de noi talente și au marcat câteva vizite cheie. Totodată, una dintre locațiile în care aceștia au ajuns până acum a fost orașul Timișoara.

ADVERTISEMENT

Cântărețul le-a transmis urmăritorilor de pe Instagram, cu puțin timp în urmă, că filmările deja au fost reluate, dar și că emisiunea este pregătită la ora actuală în cele mai mici detalii.

Mai mult, se pare că atât el, cât și Pavel Bartoș au început sesiunile de înregistrare pentru acest show mai devreme decât membrii juriului. A fost un alt detaliu oferit de Smiley, în filmulețul său de pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Anunțul lui Smiley despre Românii au Talent De mâine, eu și Pavel Bartoș
Smiley și-a anunțat fanii că vor începe primele preselecții pentru noul sezon Românii au Talent

“Bună dimineața, de mâine începem filmările la Românii au Talent, pentru preselecții. Ca de obicei, eu și Pavel Bartoș deja am început filmările înaintea juriului.”, a fost anunțul formulat de Smiley, în mediul online.

Prezentatorii au lansat și un filmuleț pe YouTube în care au povestit cum au fost primele momente de după izolare în care s-au întors la treabă pentru Românii au Talent. Imaginile au fost publicate pe contul oficial deținut de Pavel Bartoș, iar experiențele dezvăluite de cei doi au fost cu totul uluitoare.

ADVERTISEMENT

Îndrăgiții prezentatori au pornit deja prin țară pentru a pregăti sezonul 11 din Românii au Talent și au ajuns și în Iași. Filmulețul lor este unul care îi arată în ipostaze nebănuite prin capitala Moldovei, dar și în diverse scene memorabile, din anii trecuți, inserate de către prezentator.

ADVERTISEMENT