Sport

Dorin Șerdean explică în ce condiții îi poate lua acțiunile lui Pablo Cortacero: „E un prim pas pentru Dinamo! E nevoie de bani”

Cornel Țălnar a vorbit despre marea schimbare la Dinamo și anunță că Pablo Cortacero nu mai deține acțiunile clubului.
01.07.2021 | 21:30
Dorin Serdean explica in ce conditii ii poate lua actiunile lui Pablo Cortacero E un prim pas pentru Dinamo E nevoie de bani
ADVERTISEMENT
01-07-2021
19:16

Dorin Șerdean a explicat în ce condiții poate prelua acțiunile lui Pablo Cortacero

Dorin Șerdean a făcut o clarificare și a spus în ce condiții poate el să preia acțiunile de la Pablo Cortacero: „E vorba despre acțiunile lui Dinamo SC 1948. Vânzarea unor acțiuni se face mai greu. Dacă nu dă Cortacero banii, acțiunile vor ajunge la mine.

Totul se învârte în jurul banilor. E nevoie de bani pentru datoriile care sunt mari și sunt vechi. Sunt plusuri și minusuri, important e că am trecut peste acest campionat.

Am încercat să rezolv problema din punct de vedere administrativ. Toate lucrurile la Dinamo sunt întârziate de mulți ani. Știm asta, am făcut un pas înainte, ce să fac mai mult? Nu pot să stau acasă și să fac nimic, încerc să ajut cât pot”, a declarat Dorin Șerdean, la TV DigiSport.

01-07-2021
18:30

Dorin Șerdean anunță acordul cu Pablo Cortacero

Dorin Șerdean a recunoscut că a semnat un acord cu Pablo Cortacero, pe care îl consideră un prim pas în salvarea clubului și spune că situația se deblochează, dar încă e nevoie de bani la echipă.

„Am fost în Spania și am semnat un acord cu Cortacero! Este un prim pas, dar sunt necesare și alte etape în următoarea perioadă. Cortacero a întârziat să facă infuzia de capital și a cedat acțiunile.

Am arătat bunele intenții, se deblochează situația, dar e nevoie de bani la Dinamo. Cortacero nu a fost de acord cu intrarea în insolvență, dar acum nu avem ce face, este o decizie și trebuie să o respectăm. Dacă ai bani, insolvența nu este o problemă. Fără bani, o să îi fie însă foarte greu lui Dinamo”, a spus Dorin Șerdean pentru prosport.ro.

„Trebuia să vorbesc cu fanii din DDB? În ceea ce îl privește pe Țălnar, el este un suflet mare, dar mai face și greșeli. Cu jucătorii n-am discutat, pentru că nu sunt antrenor”, a mai spus Dorin Șerdean.

Fostul antrenor al „câinilor” a declarat că Dorin Șerdean a preluat toate acțiunile de la Pablo Cortacero, care a recunoscut că s-a păcălit când a luat clubul.

Cornel Țălnar a continuat și a anunțat că în viitorul apropiat Dorin Șerdean va face marele anunț pentru toți fanii dinamoviști.

ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero nu mai deține acțiunile clubului

Cornel Țălnar a anunțat că Pablo Cortacero nu mai deține acțiunile clubului Dinamo, Dorin Șerdean fiind cel care le va prelua: „Șerdean m-a sunat în 13 martie, anul trecut, din Spania, era și cu Cortacero.

Mi-a spus că cineva vrea să cumpere Dinamo, am început să râd. L-am sunat pe Bălănescu să vorbesc cu Negoiță”.

ADVERTISEMENT

„După s-au cunoscut, Negoiță, Melero și Cortacero. În luna octombrie, am primit o informație că în spatele lui a fost un fond de investiții, care i-au spus lui Cortacero că Dinamo nu mai e prioritară.

Eu i-am spus lui Dorin să vorbească cu el și să lase clubul să nu moară. Joia trecut a vorbit domnul Șerdean să vorbească cu Cortacero să-i dea clubul”, a mai spus Cornel Țălnar, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Cortacero a spus că l-a păcălit și pe el cineva!”

„Cortacero a spus că l-a păcălit și pe el cineva și i-a spus lui Șerdean să vină să ia clubul. Acțiunile sunt la Șerdean și sunt convins ca toți dinamoviștii care îi vor binele lui Dinamo să vină și să facă o societate puternică, iar clubul să nu moară.

Eu văd ce se întâmplă acum, situația e dată peste cap”, a mai spus Cornel Țălnar.

Ionel Dănciulescu a confirmat și el faptul că Dorin Șerdean a preluat acțiunile lui Dinamo: Am auzit că Dorin Șerdean ar fi în Spania ca să se întâlnească cu Pablo Cortacero. Iar  acțiunile lui ar fi cedate către Șerdean, adică 72 la sută.

ADVERTISEMENT

Am primit informatia de la o persoană foarte apropiată de Șerdean. Aștept și eu să văd dacă se face anunțul peste câteva zile. Nu am văzut nimic semnat, nu știu în ce condiții, pentru ce bani…”.

„Dar în acest moment incertitidinea trebuie să dispară, trebuie să vină cineva să discute cu jucătorii, altfel uite ce se întâmplă, erau 2 meciuri amicale care nu se mai joacă, nu știi nici cu ce jucători începi campionatul”, a mai spus Ionel Dănciulescu pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT