Sport

Anunțul momentului în fotbalul mondial. Erling Haaland s-a înțeles cu Real Madrid

Unul dintre cei mai curtați fotbaliști ai momentului este Erling Haaland și se pare că Real Madrid a ajuns la o înțelegere pentru transferul acestuia.
22.06.2021 | 10:37
Anuntul momentului in fotbalul mondial Erling Haaland sa inteles cu Real Madrid
ADVERTISEMENT

Borussia Dortmund ar fi dispusă să-l cedeze pe norvegian numai în schimbul unei oferte de peste 180 de milioane de euro, sumă pe care puține cluburi și-o pot permite.

Recunoscut pentru cerbicia cu care negociază contractele clienților lui, agentul Mino Raiola nu face niciun pas în spate în ceea ce-l privește pe norvegian și i-a fixat un salariu de nu mai puțin de un milion de lire sterline pe săptămână (48 de milioane de lire sterile anual).

ADVERTISEMENT

Real Madrid, acord pentru transferul lui Erling Haaland

Deși se părea că marile cluburi au făcut un pas în spate după ce Borussia Dortmund nu a vrut să lase la preț, jurnalistul Alfedo Pedulla, specializat pe partea de transferuri, a anunțat că Erling Haaland a ajuns la o înțelegere cu Real Madrid.

Norvegianul și-ar fi dat acordul să meargă pe Santiago Bernabeu, astfel că președintele ”galacticilor”, Florentino Perez, poate începe negocierile cu Borussia Dortmund în încercarea de a mai coborî prețul fixat de nemți.

ADVERTISEMENT

”Haaland și-a dat acordul să meargă la Real Madrid. Acum, spanioli trebuie să ajungă la o înțelegere cu Dortmund care a creat un zid și cere 175 de milioane de euro. Nemții îl vor pierde pe Haaland în vara lui 2020 pentru aproximativ 75 de milioane de euro”, a scris Alfredo Pedulla.

Multe nume mari l-au vrut pe norvegian

Nume mari au fost tentate în ultima vreme să încerce marea cu sarea și să-l transfer pe Erling Haaland, însă destinația norvegianului pare să foe tot mai mult Real Madrid, mai ales că Florentino Perez este în căutarea unui nou ”galactic”, după ce mutarea cu Eden Hazard nu a dat satisfacție.

ADVERTISEMENT

Prima care a intrat pe fir pentru transferul norvegianului a fost FC Barcelona. Imediat după ce a ajuns președinte, Joan Laporta s-a întâlnit cu Mino Raiola și cu tatăl fotbalistului, însă se pare că pretențiile acestora l-au făcut pe șeful de pe Camp Nou să facă un pas în spate.

La masa negocierilor au apărut și forțele din Premier League. Cele două echipe din Manchester, Liverpool și Chelsea au început tatonările. Clubul patronat de Roman Abramovich a părut cel mai interesat, dar în cele din urmă jucătorul ar fi fost cel care a preferat să meargă în La Liga.

ADVERTISEMENT

Haaland, vacanță de vis în Grecia

Cum naționala Norvegiei nu a reușit să prindă un loc la Campionatul European de fotbal din această vară, Erling Haaland are suficient timp liber și profită de el din plin. Paparazzii l-au surprins în timp ce se relaxa cum se cuvine pe un yacht de lux, în apropierea insulei Mykonos din Grecia, împreună cu prietenii apropiați și, bineînțeles, o sumedenie de femei frumoase.

Relaxat, în permanență cu zâmbetul pe buze, dansând pe muzică grecească și fluturând o batistă albă, asemenea unui grec get beget. Așa a fost surprins atacantul norvegian în vacanța petrecută pe superba insulă Mykonos, alături de câțiva prieteni, printre care și milionarul român Sorin Boureanu.

În ultimul sezon, Erling Haaland a înscris 41 de goluri în 41 de meciuri disputate în toate competițiile. A fost numit cel mai bun jucător din Bundesliga. El a câştigat Cupa Germaniei cu Dortmund, după 4-1 cu RB Leipzig, finală în care Haaland a reușit o ”dublă”.

ADVERTISEMENT