Cele mai citite

Anunţul momentului în lumea mondenă: “Unu, doi, trei….în curând patru! „Umpic” gravidă!”

A trecut printr-un divorţ care a sfâşiat-o, însă Roxana Ciuhulescu şi-a regăsit rapid linişte şi fericirea, iar acum se pregăteşte să devină mămică pentru a doua oară.
26.02.2018 | 10:21
ADVERTISEMENT

După ce luni de zile s-a vorbit despre faptul că aceasta şi-ar dori să devină din nou mamă, roxana Ciuhulescu a recunoscut totul.

”2017 a fost pentru mine un an de agonie şi extaz. Prima jumătate de an era să dau în depresie….decesul bunicii, boala, divorţul, mutarea. Dacă cineva mi-ar fi zis că 2017 se va încheia fericit pentru mine, aş fi zis că bate câmpii! Să intru în 2018 cu iubire, armonie şi … logodită, ce puteam visa mai mult?

Dar nu aduce anul ce aduce ceasul…. Finalul anului m-a surprins îndrăgostită lulea şi – cel mai important! –  iubită.
…ahh, era să uit  şi „umpic” gravidă!

ADVERTISEMENT

Da! –  voi deveni mămică pentru a 2-a oară, iar fetiţa mea, Ana Cleopatra, va avea – în sfârşit –  un frăţior.  Mulţumesc din suflet medicilor pentru îngrijiri şi monitorizare. Deşi eram pregătiţi pentru orice tratament care ne-ar fi ajutat să concepem acest copil, iată că, surprinzător, acest lucru s-a întâmplat natural. Ani de zile mi-am dorit şi m-am chinuit să aduc pe lume un al 2-lea copil, însă întotdeauna Dumnezeu le potriveşte când şi cu cine trebuie, nu?

Nimic nu este întâmplător! Cu toţii suntem extrem de fericiţi şi ne dorim ca acest copil să se nască sănătos. Aşa că acest an ne vom bucura de un dublu eveniment: căsătorie & botez. Doamne Ajută!”, a scris ea pe blogul personal.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri