Fotbal international

Anunţul momentului pentru Valentin Mihăilă! Ce au scris jurnaliştii italieni

02.03.2021 | 20:04
Anuntul momentului pentru Valentin Mihaila Ce au scris jurnalistii italieni
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă a fost titular în ultimele două meciuri ale Parmei și jurnaliștii din Italia spun că și-a câștigat locul în echipa lui Roberto D’Aversa.

Olteanul este anunțat titular și pentru meciul cu Inter Milano, programat joi, de la ora 21:45. Jocul cu liderul din Serie A este crucial pentru Parma, aflată în lupta pentru evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT

Și Dennis Man a jucat meci de meci de la transferul la Parma, dar fostul golgheter al Ligi 1 încă nu pare să intre în calculele antrenorului de la Parma.

Gazzetta dello Sport îl anunță titular pe Mihăilă în Parma – Inter

După ce a depășit prblemele medicale cu care s-a confruntat în ultimele luni, Valentin Mihăilă și-a recăpătat ritmul de joc, iar acest lucru a fost observat și de jurnaliștii italieni.

ADVERTISEMENT

Gazzetta dello Sport scrie în cea mai recentă ediție că olteanul de 21 de ani va fi titular în atacul Parmei, care se confruntă cu numeroase probleme de lot.

”La recuperare sunt Gervinho, Cornelius și Zirkzee. Mihăilă va fi folosit în atac, iar Pelle va rămâne pe bancă”, a titrat sursa citată.

ADVERTISEMENT

Mihăilă a primit nota 6 în ultimul meci. Ce i s-a reproșat

Atacantul român traversează o perioadă bună la Parma, iar antrenorul Roberto D’Aversa a decis să meargă pe mâna internaționalului ”tricolor” în ultimele partide.

Mihăilă nu a marcat, deocamdată, în Serie A, iar acesta este și reproșul care i-a fost adus de jurnaliștii italieni, care au notat, totuși, cu 6 ultima prestație din campionat.

ADVERTISEMENT

”În egalul cu Spezia, Mihăilă a fost activ, dar nu este eficient în fața porții. I-a pus des în dificultate pe Vignati și Ismajli, dar s-a dovedit prea puțin incisiv”, a notat sursa citată

  • 9 meciuri a adunat Valentin Mihăilă, în Serie A, pentru Parma. Are și un gol marcat, în Cupă, contra lui Lazio
ADVERTISEMENT