ADVERTISEMENT
Life

Anunțul Oanei Roman, când a auzit că Adelina Pestrițu are coronavirus: “Târziu am aflat”

Autor: Madalina Moraru | 04.09.2020 | 14:45
Anunțul Oanei Roman, când a auzit că Adelina Pestrițu are coronavirus:
Oana Roman și-a arătat susținerea pentru Adelina Pestrițu printr-o postare impresionantă

Oana Roman i-a transmis un mesaj impresionant Adelinei Pestrițu. Fiica fostului premier român a dorit să își arate susținerea pentru fosta asistentă TV. Este cunoscut că cele două au o relație apropiată de prietenie.

ADVERTISEMENT

Când a aflat că Adelina Pestrițu se află în prezent în spital și că a fost diagnosticată cu noul coronavirus, soția lui Marius Elisei a dat dovadă de un gest impresionant.

Oana Roman s-a filmat când i-a transmis Adelinei Pestrițu un mesaj, prin intermediul secțiunii de InstaStory. Vedeta s-a filmat cât i-a transmis Adelinei însănătorișire grabnică și a avut ochii în lacrimi.

ADVERTISEMENT

Mesajul impresionant transmis de Oana Roman, când a aflat că Adelina Pestrițu suferă de coronavirus

Cel mai probabil veștile primite au afectat-o destul de mult, iar acest detaliu a fost observat și de către internauți. Iar, așa cum a recunoscut chiar și ea, a aflat destul de târziu despre cazul brunetei.

Fosta asistentă a celor de la Kanal D a făcut anunțul că s-a molipsit cu noul virus și că a fost testată pentru COVID-19 la începutul acestei săptămâni. Cazul ei le-a stârnit interesul celor care o urmăresc în mediul online. Totuși, au existat și românii mai puțin convinși de situația Adelinei.

ADVERTISEMENT

Ulterior a fost acuzată în repetate rânduri că minte în legătură cu diagnosticul, atât de către fani. Dar și de alte personalități de la noi, care i-au aruncat cu replici halucinante.

Oana Roman a dorit să își arate sprijinul pentru prietena ei, Adelina Pestrițu. Mulți au observat că aceasta a plâns înainte de transmisiunea de pe rețeaua socială.

ADVERTISEMENT
Anunțul Oanei Roman, când a auzit că Adelina Pestrițu are coronavirus_ _Târziu am aflat_
Oana Roman a fost foarte impresionată de cazul de diagnosticare al Adelinei Pestrițu și i-a transmis un mesaj pe Instagram

“Târziu am aflat, uitându-mă pe Instagram, că prietena mea, Adelina Pestrițu, s-a îmbolnăvit de COVID. Și vreau să îi urez foarte multă sănătate, să îi spun că o îmbrățișez și că îi transmit putere.”, a transmis Oana Roman într-un filmuleț postat pe contul ei oficial de pe rețeaua socială.

Adelina Pestrițu a anunțat tot prin intermediul rețelelor sociale că este bolnavă și a primit diagnosticul de coronavirus. Tot în mediul online, vedeta a transmis că a fost dusă la unitatea medicală de campanie din Otopeni. Acolo ar fi tratată într-o baracă metalică destinată pacienților cu COVID-19.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!