Fotbal intern

Anunţul oficial al Craiovei în cazul lui Valentin Mihăilă. “Viaţa lui a fost pusă în pericol!” Când revine mijlocaşul

03.11.2018 | 10:53
Anuntul oficial al Craiovei in cazul lui Valentin Mihaila Viata lui a fost pusa in pericol Cand revine mijlocasul

Anunţul oficial al Craiovei în cazul lui Valentin Mihăilă, după ce mijlocaşul a fost accidentat destul de serios de Laurenţiu Rus în meciul cu FC Poli Iaşi, scor 3-0, în etapa a 14-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018 – 2019. Claudiu Stamatescu, doctorul echipei pregătite de Devis Mangia, a dat detalii în legătură cu starea de sănătate a mijlocaşului în vârstă de 18 ani.

“Mihăilă este bine, este recuperat total! Eu aveam de luptat şi cu jucătorii care erau agitaţi! Era o panică totală şi nu aveam spaţiu să facem ceea ce trebuie pentru a acorda primul ajutor. El şi-a revenit înainte să fie urcat în ambulanţă. A fost inconştient între 30 de secunde şi un minut. A trebuit să-l ducem la spital pentru a face toate investigaţiile şi a evita un diagnostic ascuns. Sunt destul de  frecvente situaţiile acestea. Viaţa lui a fost pusă în pericol! Este posibil ca medicii de pe Ambulanţă să fi intervenit mai târziu decât era normal. Mihăilă şi-a revenit când ei au ajuns pe teren.  Laurenţiu Rus a fost tot timpul lângă Mihăilă. Am vrut să îi facem toate investigaţiile necesare pentru a ne asigura că băiatul este ok. Mihăilă era foarte bine din momentul în care a ajuns la spital. Avea o durere pe braţ şi la mandibulă. În 2-3 zile o să fie apt să se antreneze normal”, a spus Claudiu Stamatescu.

Anunţul oficial al Craiovei în cazul lui Valentin Mihăilă

“Este ok! Cred că într-o oră pleacă de la Iaşi spre Craiova cu maşina. Aseară a rămas pentru a face toate investigaţiile. Am dorit să vină cu maşina pentru a nu risca să vină cu avionul Craiovei. Puteam să facem transferul cu elicopterul, dar nu am vrut să riscăm pentru că e presiune. Afecţiunea e în partea superioară şi există riscuri. Am trecut printr-un moment de panică. Nu trebuie să se întâmple nicăieri aşa ceva. Am auzit că a zis Flavius Stoican că se întâmplă şi la case mai mari… Pe stradă dacă se întâmplă aşa ceva se deschide dosar penal. Mă bucur că arbitrul nu a iertat ieşirea lui Laurenţiu Rus. Înainte de toate sunt colegi, sunt fraţi. De asta au reacţionat aşa jucătorii Craiovei. Au trecut prin momente teribile în ultimele săptămâni şi sunt marcaţi. Ne-a părăsit Ilie Balaci, iar la Giurgiu s-a accidentat şi Kelic, acum şi Mihăilă. La Kelic era mult mai grav dacă Alibec întindea mai tare piciorul. În fotbal se poate întâmpla să ai o fractură, dar loviturile astea de sport de contact… Acolo sunt interzise şi stau să mă întreb unde s-a greşit. Se putea transforma într-o tragedie. Am citit că Laurenţiu Rus a fost la spital, dar nu ştiu. Laurenţiu Rus ştia că nu avea nicio şansă la acea fază. El nu a vrut să lovească aşa periculos. Şi-a cerut scuze, dar şi la un accident intră unul cu 140 de kilometri, te omoară, iar apoi îţi cere scuze”, a spus Marcel Popescu, preşedintele Universităţii Craiova.

Valentin Mihăilă se bucură alături de Elvir Koljic după un gol înscris pentru U Craiova