Sport

Anunțul oltenilor despre abonamente. Ce se întâmplă cu fanii Universității Craiova abonați anul trecut

Conducerea Universității Craiova a făcut anunțul în privința abonamentelor fanilor olteni de anul trecut.
07.06.2021 | 20:23
Anuntul oltenilor despre abonamente Ce se intampla cu fanii Universitatii Craiova abonati anul trecut
Anunțul oltenilor despre abonamente. Ce se întâmplă cu fanii Universității Craiova abonați anul trecut. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a trecut la modelul „socios”, astfel abonații vor avea putere în club și vor putea vota decizii, precum se întâmplă și la Barcelona, unul dintre cele mai reușite proiecte de „socios” din lume.

Acum, oltenii au anunțat că vineri, 11 iunie, clubul va pune la dispoziție fanilor noile abonamente pentru sezonul 2021-2022, dar și faptul că abonații din sezonul trecut își vor putea prelungi în mod gratuit abonamentul.

ADVERTISEMENT

U Craiova, anunț despre noile abonamente pentru meciurile echipei

Universitatea Craiova își dorește să vândă cât mai multe abonamente pentru sezonul viitor, iar oltenii au anunțat că vineri, 11 iunie, se vor pune la dispoziție noile abonamente pentru sezonul 2021-2022.

Mai mult decât atât, oltenii au anunțat că abonații din sezonul trecut își vor putea prelungi în mod gratuit abonamentele, cu o plată de 10 lei pentru taxa producerii cardului.

ADVERTISEMENT

„Începând de vineri, 11 iunie 2021, clubul Universitatea Craiova lansează abonamentele pentru sezonul competițional 2021-2022.

Abonații sezonului trecut își vor putea prelungi în mod gratuit abonamentele, fiind necesară plata unei taxe de producere și procesare a cardului în valoare de 10 lei”, se anunță în comunicatul oltenilor.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, fanii Craiovei au luat un număr mare de abonamente

Fanii Craiovei sunt recunoscuți pentru dragostea pe care o au față de echipă, iar acest lucru s-a putut vedea și în numărul de abonamente vândute de-a lungul anilor.

Înainte de pandemia de coronavirus, Craiova reușise să vândă chiar peste 8.000 de abonamente, fiind un exemplu pentru alte formații puternice din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Ce prețuri au avut abonamentele Craiovei în sezonul 2020-2021:

  • Peluze: 190 de lei
  • Tribuna II: 380 de lei
  • Tribuna I: 500 de lei
  • VIP 2: 700 de lei
  • VIP 1: 1.000 de lei

În sezonul recent încheiat, Craiova a terminat pe locul 3, după FCSB și campioana CFR Cluj, însă oltenii își propun să țintească titlul de campioni pentru următorul sezon, mai ales că rivalii de la FC U Craiova 1948 au promovat în prima ligă și au planuri mari pentru viitor.

Totodată, Craiova a câștigat Cupa României, în fața Astrei Giurgiu, scor 3-2, iar oltenii vor participa și în preliminariile pentru calificarea în Conference League, noua competiție UEFA.


  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 4,50. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT