Fotbal intern

Anunţul PCH despre viitorul lui Dinamo. “Încă puţin şi preluăm clubul!”

20.06.2020 | 14:48
Anuntul PCH despre viitorul lui Dinamo Inca putin si preluam clubul
ADVERTISEMENT

Dacă există o telenovelă de genul interminabilelor seriale turceşti în fotbalul românesc atunci aceea este cu siguranţă a vânzării clubului Dinamo. S-au perindat în ultima vreme tot felul de potenţiali cumpărători, fără nici un efect, clubul se află în continuare în posesia omului de afaceri Ionuţ Negoiţă.

Iar situaţia la echipă se înrăutăţeşte de la o zi la alta, în sensul în care, şi datorită celor două meciuri amânate din play-out, ca urmare a îmbolnăvirii magazionerului cu coronavirus, Dinamo a ajuns acum pe penultimul loc, retrogradabil.

ADVERTISEMENT

Singurii care într-adevăr se zbat din răsputeri să nu lase clubul să moară şi jucătorii să plece, fiind neplătiţi de mai multe luni, sunt suporterii din Peluza Cătălin Hâldan. Cei care au demarat proiectul DDB şi care acum au făcut un anunţ foarte important pentru viitorul lui Dinamo.

Ce anunţă PCH despre viitorul lui Dinamo

Peluza Cătălin-Hîldan a anunțat, printr-un comunicat pe Facebook, că numărul persoanelor înscrise în programul „Doar Dinamo București” a ajuns la 7.500.

ADVERTISEMENT

„Când vom ajunge la 10.000 de membri DDB, vom prelua clubul”, au anunțat încă de la început cei din PCH. Şi cu tenacitate maximă se apropie pas cu pas de acest obiectiv.

Fanii dinamovişti sunt convinşi că vor veni multe firme în ajutor

„E frumos să știi că ai cardul în primele 10.000. Să fii printre cei care au pus umărul când era mai greu. Câinilor! Am parcurs 3/4 din drumul spre ușa rotativă! Mai avem un sfert de drum și ne luăm clubul!” Uşa rotativă este intrarea la patronul Ionuţ Negoiţă.

ADVERTISEMENT

Haideți să spargem pragul de 7500 de membri DDB!E frumos să știi că ai cardul în primele 10.000. Să fii printre cei…

Nai-post ni Peluza Catalin Hildan-Dinamo noong Biyernes, Hunyo 19, 2020

Suporterii dinamovişti sunt extrem de optimişti şi sunt convinşi că se vor găsi şi destule firme care să îi susţină financiar. „Strângem și câte 20.000 de euro de firmă. Plus ce vom mai atrage apoi, fiindcă se vor aduna și alte companii când vor vedea interesul, plus numele importante din program.

Termenul de preluare a clubului este de 60 de zile

Plus banii din drepturile TV, nu are cum să fie mai rău ca acum sau ca în ultima perioadă cu Negoiță”.

ADVERTISEMENT

Fanii își iau un termen de maximum 60 de zile pentru a prelua pachetul majoritar și controlul clubului. Dar până atunci vor solicita actele prin care să vadă dacă nu cumva anumite procente din drepturile TV din sezonul viitor nu sunt amanetate de către Negoiță sau alte persoane din anturajul acestuia.

ADVERTISEMENT