News

Anunţul profilerului care îl va studia pe Gheorghe Dincă: „Pedofilii ies pe stradă dacă nu pot abuza în familie”

03.09.2019 | 20:36
Anuntul profilerului care il va studia pe Gheorghe Dinca Pedofilii ies pe strada daca nu pot abuza in familie

Gheorghe Dincă va fi studiat de unul din cei mai experimentați profileri pe care i-a dat România. Florin Dumitran, ofițer psiholog școlit la FBI va analiza comportamentul bărbatului acuzat de uciderea adolescentelor Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Acesta ar putea afla câteva lucruri interesante despre Dincă, pentru că în continuare lipsesc multe piese din puzzle-ul de la Caracal.

Florin Dumitran va încerca să afle totul despre Gheorghe Dincă

„Oriunde şi din partea oricui ar putea apărea un factor declanşator care să îl determine să iasă să caute copii. Aceste fenomene care ţin de lumea fanteziilor sexuale, se petrec doar în lumea intimă, în planul personalităţii sale. Dacă nu pot abuza în familie, pedofilii ies pe stradă”, a declarat Dumitran înainte de a sta față în față cu odiosul Dincă, notează știrileprotv.ro.

Gheorghe Dincă urmează a fi supus detectorului de minciuni, căci anchetatorii nu mai au încredere în mărturisirile pe care le face, având în vedere că a mințit de nenumărate ori. Dincă i-a indus în eroare pe anchetatori încă din primele zile de cercetări spunându-le ba că a aruncat trupul Luizei în Dunăre, ba în Olt, ca în cele din urmă să indice pădurea de la marginea Caracalului, unde ar fi lăsat un sac plin cu fragmente osoase despre care nu s-a aflat cu exactitate că ar aparține fetei de 18 ani dispărute pe 14 aprilie.

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă va fi supus detectorului de minciuni. Sursa foto: știrileprotv.ro

ADN-ul Alexandrei, confirmat de două ori

Deocamdată s-a confirmat doar ADN-ul Alexandrei Măceșanu în urma analizelor întocmite de Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici din București. Legiștii au confirmat de două ori că fragmentele umane descoperite în butoiul din casa lui Dincă sunt ale tinerei de 15 ani care a dispărut pe 24 aprilie. Cu toate acestea, familia Alexandrei nu crede că fata este moartă și cere o contraexpertiză internațională.