Anunţul războinic înainte de FCSB – Hermannstadt: „Eu nu suport să-mi facă Becali echipa”

EXCLUSIV FANATIK
Cristi Coste    Alexandru Năstase   
în FCSB
11/02/2019, 16:35
Anunţul războinic înainte de FCSB – Hermannstadt: „Eu nu suport să-mi facă Becali echipa” GALERIE FOTO EXCLUSIV FANATIK
Vasile Miriuță a fost ofertat de Gigi Becali în perioada în care o pregătea pe CFR Cluj

Într-un interviu premium acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Vasile Miriuță spune că nu are niciun dubiu legat de o eventuală trecere la FCSB. Cel poreclit în lumea fotbalului, „Tati” a precizat că n-ar putea să lucreze niciodată în carieră cu Gigi Becali. Culmea, actualul antrenor al sibienilor de la Hermannstadt recunoaște că la un moment dat a fost aproape să ajungă la echipa latifundiarului. Se întâmpla pe vremea când o pregătea pe CFR Cluj. Miriuță arată cu degetul jocul ardelenilor cu Viitorul, partidă disputată în ultima etapă a campionatului, dar și un jucător al CFR-ului care atunci a făcut un penalty controversat.

Gigi Becali te-a ofertat vreodată?

– Da, când eram la CFR Cluj. Chiar jucam meci cu Viitorul în ultima etapă. Și am vorbit și acum de Crăciun. Am o relație de respect.

Ce ți-a promis Becali la acel meci cu Viitorul? Că te ia la FCSB?

– Nu, nu, nu. Nici vorbă! I-am spus că sunt maramureșean și că jocul ăsta se joacă pe cinstite, pe teren și că dacă nu mă crede să se uite la televizor. Dacă vă aduceți aminte, la 0-0 a avut Omrani niște ocazii… dar ce ocazii! Din păcate cine a făcut 11 metri? Omul care semnase cu FCSB cu o seară înainte!

Larie…

– Da, Larie! Țin minte că eram la hotel cu o seară înainte și îmi zice Larie că a primit ofertă să meargă la Steaua și i-am zis că nu ai cum să nu te duci! Chiar s-a jucat meciul ăla și ați văzut și voi! Atât i-am zis „nea Gigi, uită-te la meci, te rog frumos și îmi spui după meci!”

„Tati” Miriuță nu are niciun dubiu „Nu mă duc antrenor la FCSB pentru că nu suport să-mi facă Becali echipa” Vasile Miriuta in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si AFC Hermannstadt, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, marti 4 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Vasile Miriuță spune că nu ar accepta niciodată să lucreze cu un patron ca Gigi Becali

„Nu merg la Steaua pentru că nu suport să-mi facă patronul echipa”

Miriuță spune că vorbește cu Gigi Becali, dar nu se sfătuiește niciodată cu patronul roș albaștrilor în probleme de fotbal.

Ce ți-a zis Becali de Crăciun?

– Ne-am sunat și mi-a urat sărbători fericite. Și când eram la Dinamo, am fost criticat pentru că am o relație bună cu el. Dar pentru mine e doar respect între oameni.

Ți-a cerut vreodată sfaturi despre vreun jucător? Că el se mai consultă cu Andone, cu Șumudică…

– Nu, niciodată. Cu ei are altă relație.

Nici de Tsoumou nu te-a întrebat?

– Tsoumou e un jucător foarte bun pentru noi. E de câteva luni în România, trebuie să mai dea câteva goluri și apoi putem discuta de Steaua sau de altele.

Te-ai duce la FCSB?

– Nu, pentru că nu suport ca un patron să îmi facă echipa. Mă bucur că am o relație bună cu Gigi și nu vreau să se schimbe asta.

  • 15 partide a îmbrăcat Ionuț Larie tricoul FCSB-ului

 

Închide ×