ADVERTISEMENT
Life

Anunțul regretabil făcut de Vlăduța Lupău! Fanii sunt în lacrimi

Autor: Andreea Stanaringa | 20.11.2020 | 14:11
Anunțul regretabil făcut de Vlăduța Lupău! Fanii sunt în lacrimi
Anunțul regretabil făcut de Vlăduța Lupău! Fanii sunt în lacrimi. Sursa foto: captură video YouTube

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România și are milioane de fani. Interpreta a făcut un anunț regretabil pe rețelele de socializare, care i-a lăsat pe fani în lacrimi. 

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru mulți fani din România, artista nu va mai susține anul acesta concertul de Crăciun pe scena Teatrului Național din Cluj-Napoca, așa cum i-a obișnuit pe români timp de cinci ani.

Pandemia de coronavirus este o adevărată piedică pentru artiști, care nu pot susține spectacole și concerte. Cu toate acestea, Vlăduța Lupău le pregătește fanilor o surpriză pe care încă nu a dezvăluit-o.

Anunțul regretabil făcut de Vlăduța Lupău! Fanii sunt în lacrimi

Pandemia de COVID-19 le-a stricat planurile multor persoane, iar artiștii sunt la fel de afectați. După un an care a fost un dezastru pentru cariera lor muzicală, interpreții nu știu când vor putea cânta din nou în fața publicului.

ADVERTISEMENT

Este și cazul Vlăduței Lupău, care trebuie să renunțe la spectacolul pe care îl susține anual de Crăciun. Interpreta de muzică populară i-a anunțat pe fani că anul acesta nu se vor mai întâlni la Teatrul Național din Cluj-Napoca. Deși anularea evenimentului era de așteptat, Vlăduța este tristă că nu-și va putea vedea fanii în direct de pe scenă.

“Cu regret vă spun că în acest an NU ‘Vin acasă de Crăciun’ 😕
Spectacolul meu, care este deja o tradiție.. în acest an nu ne va da ocazia să ne revedem, așa cum s-a întâmplat în ultimii 5 ani la Teatrul Național din Cluj-Napoca! Îmi este dor, tare DOR de emoțiile acestui concert, de toată munca lui, de repetiții, de întâlnirea cu dumneavoastră și bineînțeles de aplauze…Totuși … vă port în suflet și curând vă prezint surprizele mele pentru voi ❤️
Cu drag și dor, Vlăduța!”, a scris cântăreața pe contul de Instagram.

Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău, vești proaste pentru fani. Sursa foto: Instagram

Fanii se așteptau la o asemenea veste, însă nu au ezitat să-și exprime părerile de rău cu privire la anunțul vedetei. “Ai putea să te îmbraci frumos într-un costum tradițional lângă un decor frumos, faci un live de te vede toată țara, inclusiv eu… apoi se va distribui în masă mare! Și ‘Vine Vlăduța la noi de Crăciun’!❄️❄️❄️”, “TRIST PT CĂ ESTE UN EVENIMENT CE ȚINE DE VENIREA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ PĂCAT”, “Și nouă ne este tare dor de acest spectacol!❤”, au fost câteva dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a fost infectată cu coronavirus la sfârșitul lunii trecute și a suferit simptome ușoare, însă acum este bine și a revenit la activitățile pe care le desfășoară zilnic. Interpreta este o prezență activă în mediul online și își ține zilnic fanii la curent în legătură cu proiectele și evenimentele din viața ei.

Chiar dacă anul acesta nu vor avea parte de un concert live de Crăciun, fanii Vlăduței se vor bucura de o surpriză din partea artistei, pe care nu a dezvăluit-o încă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!