ADVERTISEMENT
Simona Halep

Anunţul Simonei Halep după înfrângerea din optimile Roland Garros 2020: “Gata! Sezon încheiat pentru mine”

Autor: Gabriel Esanu | 04.10.2020 | 14:53
Anunţul Simonei Halep după înfrângerea din optimile Roland Garros 2020:
Simona Halep a jucat dezamăgitor în optimile de finală de la Roland Garros, cu Iga Swiatek

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală la Roland Garros, după ce a fost învinsă de Iga Swiatek, Polonia, locul 54 mondial. 6-1, 6-2 pentru jucătoarea din Polonia, după doar 69 de minute de joc. A fost o partidă în care favorita numărul 1 de la Paris pur şi simplu nu a avut replică în faţa adversarei sale.

ADVERTISEMENT

Mereu prinsă prea mult în spatele liniei de fund şi dominată de loviturile agresive ale adversarei sale, Simona nu şi-a găsit ritmul de joc. În vreme ce Swiatek s-a răzbunat pentru eşecul din urmă cu un an, când ceda în doar 45 de minute. 6-0, 6-1 se impunea atunci românca.

FANATIK.RO a participat la conferinţa de presă pe care Simona Halep a susţinut-o online după eşecul cu Swiatek. Nu a părut deloc afectată, aşa cum se întâmpla în anii trecuţi după eşecuri. A glumit cu jurnaliştii şi a spus că îi va trece supărarea cu o ciocolată, iar până mâine nu va mai fi aşa afectată.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, resemnată după eliminarea de la Roland Garros 2020: “Meciul nu a avut istoric. Mănânc o ciocolată şi îmi trece”

Simona Halep a anunţat că acest sezon este încheiat pentru ea. Nu s-a înscris pentru Ostrava şi vrea doar să se relaxeze în următoarea perioadă. A numit victoria de la Roma ca fiind cel mai important reper din 2020 şi a precizat că vrea să participe la ediţia din 2021 a Australian Open.

“Ştiam că o să fie agresivă, a fost un meci foarte bun pentru ea. Anul trecut am împins-o mai mult în spate, dar de data asta a fost mai bine pentru ea. Dacă simte mingea poate juca excelent. A găsit câteva unghiuri foarte bune. Nu sunt accidentată, mă simt bine din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

Greu, frig, nu m-am mişcat foarte bine astăzi. Sunt multe jucătoare care dau tare în minge, dar azi a fost fără istoric. Am un bandaj la încheietură, mă doare un pic pentru că sunt mingile foarte grele. Dar nu este vorba despre o accidentare”, a declarat Simona Halep la conferinţa de presă.

Cel mai important moment din 2020 pentru Simona Halep: “Victoria din 2020 mi-a făcut sezonul”

“Nu este o surpriză că sunt aceste rezultate în care favoritele pierd. Mai ales în turul 4. Dacă eşti acolo înseamnă că joci bine, toate meciurile sunt deschise. O să mănânc o ciocolată şi o să fie mai bine mâine. M-am simţit bine aici, chiar dacă un pic plictisită în cameră.

ADVERTISEMENT

Faptul că am câştigat la Roma mi-a făcut sezonul . Dacă va fi ca aici, o bulă, voi merge la Australian Open. Dacă nu pot să mă antrenez timp de 2 săptămâni, evident că nu pot să joc. S-a terminat pentru mine acest sezon, nu m-am înscris la Ostrava. Aştept să mă odihnesc şi să mă plimb pe străzi acasă”, a mai spus Simona Halep.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!