Sporturi

Anunțul Simonei Halep după victoria cu Lesia Tsurenko de la Doha: „Voi lupta pentru a reveni pe primul loc în lume”

13.02.2019 | 19:35
Anuntul Simonei Halep dupa victoria cu Lesia Tsurenko de la Doha Voi lupta pentru a reveni pe primul loc in lume

Simona Halep a învins-o pe Lesia Tsurenko în optimile de finală de la WTA Doha, scor 6-2, 6-3. Sportiva noastră trebuie să ajungă în semifinale la acest turneu pentru a-și apăra punctele obținute anul trecut.

La finalul partidei, Halep a recunoscut că nu i-a fost ușor să-și revină după meciurile de la Fed Cup. Grație acestui succes, Simona a urcat pe locul 2 în ierarhia WTA, dar a recunoscut vă va lupta pentru a urca din nou pe primul loc.

Halep a fost întrebată și despre performanța uriașă reușită de echipa de Fed Cup a României în weekend, când fetele noastre au ajuns din nou în semifinale după o așteptare de 46 de ani.

Anunțul Simonei Halep după victoria cu Lesia Tsurenko de la Doha

„A fost un meci foarte bun. Vin de la un meci indoor, nu e ușor să-mi revin. Dar am simțit bine mingea, am rămas concentrată și am fost suficient de puternică pentru a reveni. Nu contează acum clasamentul. Joc doar pentru a câștiga fiecare meci. Acum sunt pe 2, voi lupta pentru a reveni pe primul loc în lume.

A fost un sentiment minunat să câștigăm împotriva celei mai bune echipe din lume. Avem o echipă grozavă, suntem foarte apropiate. E o plăcere să joci și un sentiment grozav să câștig pentru țara mea” – a spus Simona Halep.

Simona Halep a câștigat turneul de la Doha în 2014, iar la acest joc a fost urmărită din nou din tribună de patronul lui PSG, cel care îi înmâna trofeul la acea vreme.

Halep a câștigat ambele meciuri ale României în prima rundă din Grupa Mondială I, impunându-se împotriva Katerinei Siniakova și Karolinei Pliskova. Sportiva noastră a dezvăluit că triumful la Fed Cup reprezintă marele său obiectiv în 2019, astfel că prezența sa la semifinală cu Franța, programată în luna aprilie, pe 20-21 aprilie, este garantată.