Sport

EXCLUSIV. Prima reacţie a lui Wesley după ce “A MURIT”: “Liniştiţi-vă, sînt bine! Wesley mai are mult de trăit”

UPDATE / După ce presa arabă a anunţat că a murit în timpul unui antrenament, Wesley Lopes a fost contactat de FANATIK.RO. Brazilianul a rămas stupefiat şi a oferit prima reacţie: "Am auzit...
24.08.2016 | 00:01
EXCLUSIV Prima reactie a lui Wesley dupa ce A MURIT Linistitiva sint bine Wesley mai are mult de trait
Prima reacţie a lui Wesley după ce "A MURIT": "Liniştiţi-vă, sînt bine! Wesley mai are mult de trăit"
ADVERTISEMENT

UPDATE / După ce presa arabă a anunţat că a murit în timpul unui antrenament, Wesley Lopes a fost contactat de FANATIK.RO. Brazilianul a rămas stupefiat şi a oferit prima reacţie: “Am auzit că m-a omorît cineva. Ce glumă…sînt mai bine şi mai sănătos ca oricînd. Chiar acum sînt cu soţia şi cu băiatul meu şi ne simţim bine. Nu ştiu de unde a ieşit această ştire proastă. Cred că cineva a vrut să facă o glumă. Liniştiţi-vă! Wesley mai are mult de trăit. Am primit foarte multe telefoane din România, dar sînt foarte bine. Nu mai joc fotbal de un an”, a spus Wesley pentru FANATIK.RO.

UPDATE / Florin Prunea, preşedintele formaţiei CSMS Iaşi, a vorbit despre Wesley. “Acum am aflat şi noi, nu ştim ce s-a întîmplat, sperăm să nu fie adevărat, dar încă nu avem nici o confirmare oficială! Încercăm şi noi să aflăm dacă s-a întîmplat ceva cu el, am aflat din presă. L.am sunat şi am tot dat telefoane, încă nu am aflat nimic”, a spus Prunea.

ADVERTISEMENT

UPDATE / Jurnalistul Amir Kiarash, cu legături în presa arabă, a vorbit despre un posibil deces al fostului fotbalist al lui FC Vaslui şi CSMS Iaşi, Wesley Lopes.

“M-am uitat pe site-urile braziliene şi arabe şi nu am găsit nimic. Pe site-urile arabe a apărut o informaţie publicată ieri, dar este dezminţită tot pe un cont de twitter de la o agentie de sport, care spune de o confuzie, şi că ar fi vorba despre un brazilian de la Flamengo, cu acelaşi nume.

ADVERTISEMENT

Eu urmăresc presa arabă, care furnizează multe informaţii eronate şi vă dau un exemplu. Cînd MM era închis, în presa arabă a apărut un amplu interviu cu el şi mă îndoiesc că oficialul Stelei a stat atunci de vorbă cu ei. Site-ul de pe care aţi preluat informaţia pare unul serios. Momentan, nu trebuie să spunem hop pînă nu trecem pîrleazul, cum se spune, pentru că informaţia nu este deloc clară. Au mai fost jucători decedaţi şi înviaţi apoi. Să sperăm că au minţit ei şi că Wesley este bine”, a declarat Amir Kiarash.

UPDATE / Adrian Porumboiu, fostul finanţator al formaţiei FC Vaslui, a vorbit după ce presa arabă a anunţat că Wesley Lopes ar fi decedat în timpul unui antrenament.

ADVERTISEMENT

”Dumnezeu să-l ierte dacă e adevărat! Un talent rar. Era peste Sânmărtean şi Adailton. Chiar regret enorm. Era un fotbalist de super clasă. Era excepţional. Wesley era cu mult peste fotbaliştii din Liga 1, chiar era cu mult mai talentat şi decît Lucian Sănmărtean care este simpatia mea. El cît timp a fost la FC Vaslui a lipsit doar la 6 antrenamente, dar atunci a fost la recuperare. Rămînea după antrenament şi exersa loviturile libere, un exemplu pentru ceilalţi. Este o veste mai mult decît tristă. A fost cel mai talentat fotbalist pe care l-am cunoscut şi care a jucat în România. Nu a avut niciodată probleme cu inima. Să spună toţi antrenorii cum făcea antrenamentele. Avea o rezistenţă ieşită din comun. Nu am mai ţinut legătura cu el după ce a plecat de la Iaşi. Era tînăr, avea copil. Putea să mai joace. Ştiu că se lansase în muzică la un moment dat. E păcat şi nimic nu prevestea că se poate întîmpla aşa ceva”, a spus Adrian Porumboiu.


Wesley Lopes, fotbalist care a evoluat pentru FC Vaslui şi a fost dorit cu insistenţă de Steaua, ar fi decedat la vîrsta de 35 de ani, conform presei arabe.

ADVERTISEMENT

Wesley evolua pentru Uniao Agricola Barbarense, din Brazilia, iar atacantul a suferit un infarct în timp ce se afla la antrenament. Informaţia a fost furnizată de presa din zona arabă, iar apoi a fost preluată şi de presa din Spania.

Wesley a luat prima dată contact cu fotbalul din România în 2009, atunci cînd a fost transferat de FC Vaslui. A jucat pînă în 2012 la trupa lui Adrian Porumboiu. În România a mai jucat pentru CSMS Iaşi şi a mai trecut pe la Sao Bento, Samsung Bluewings, Fortaleza, Penafiel, Deportivo Alaves, Vitoria, Grasshopper, Pacos Ferreira, Leixoes, Al Hilal, Millonarios şi Uniao Barbarense.

Wesley a jucat în 136 de meciuri pentru FC Vaslui şi a reuşit să înscrie nu mai puţin de 77 de goluri. Totodată, brazilianul a mai prins 11 meciuri în tricoul celor de la CSMS Iaşi, acolo unde a marcat 3 goluri. Mijlocaşul a fost numit cel mai bun marcator străin din Liga 1.

ADVERTISEMENT