News

Anunțul surprinzător al lui George Simion la nici două zile de la alegeri. Ce s-a intâmplat cu AUR

08.12.2020 | 13:57
Anuntul surprinzator al lui George Simion la nici doua zile de la alegeri Ce sa intamplat cu AUR
ADVERTISEMENT

George Simion, co-președintele AUR, a anunțat că în 24 de ore s-au înscris în Alianța pentru Unirea Românilor nu mia puțin de 15.000 de români.

„15.000 de români s-au înscris în numai 24 de ore în AUR, singura forţă patriotică, creştină şi conservatoare din Parlamentul României, în urma apelului lansat luni de copreşedinţii formaţiunii George Simion şi Claudiu Târziu”, este anunțat într-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

Simion a făcut un apel către toți românii care nu se simt reprezentați, însă trebuie să știe că înscrierea în AUR înseamnă un „sacrificiu pentru țară, nu angajarea într-un post călduț”.

15.000 de oameni s-au înscris în AUR la doar 2 zile de la alegeri

AUR doreşte să schimbe în bine societatea românească pe toate palierele şi se adresează tuturor celor care nu se regăsesc în principiile, valorile, dar mai ales acţiunile partidelor s-au rotit la putere în ultimii 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Atrag atenţia tuturor, însă, că intrarea în AUR se face nu pentru a căuta beneficii. Calitatea de membru AUR presupune sacrificiu pentru Ţară, nu angajarea într-un post călduţ sau rezolvarea unor interese”, a declarat George Simion, copreşedinte AUR.

AUR va avea în Parlament 46 de senatori și deputați. AUR este cu siguranță surpriza anului în politica românească, pentru că a reușit să treacă cu lejeritate pragul electoral de 5%, spre deosebire de partide ca PMP sau Pro România.

ADVERTISEMENT

George Simion, unul dintre liderii partidului, dă asigurări că partidul său vrea doar binele României. „Ați tras concluzia că suntem neo-legionari? Eu nu sunt de acord cu opiniile conspiraționiste.

Atâta timp cât Kelemen Hunor spune că AUR n-ar trebui să existe în Parlament, așa aș putea spune și eu că UDMR ar trebui să nu existe în Parlament. Formațiunile etnice mai repede creează probleme și tensiuni etnice”, a explicat Simion.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Simion a negat că AUR ar avea o problemă cu homosexualii sau cu cei care nu sunt creștini. „Nu avem nicio problemă, avem membri atei sau musulmani. Nu poate fi pus semnul egal între homosexualitate și pedofilie sau zoofilie”, a explicat bărbatul.

 

ADVERTISEMENT