Anunţul unui bărbat român:”Îmi vînd virginitatea”

Un roman din Brasov isi liciteaza virginitatea pentru a scapa de datorii. In varsta de 29 de ani, ardeleanul spune ca a incercat toate variantele pentru a scapa de saracie, insa din cauza ca nu si-a...
22.01.2015 | 12:02
Anuntul unui barbat romanImi vind virginitatea

Un roman din Brasov isi liciteaza virginitatea pentru a scapa de datorii. In varsta de 29 de ani, ardeleanul spune ca a incercat toate variantele pentru a scapa de saracie, insa din cauza ca nu si-a gasit un loc de munca, acum a luat aceasta deciziei.

1

“Barbat, 29 de ani, Brasov. Constitutie atletica, brunet! Vand virginitate si rog seriozitate! Pret: de la 850 de euro! Nu este inclus transportul” Anuntul de mai sus nu este un pamflet, insa cine doreste poate sa-l trateze ca atare. Domnul care isi vinde fecioria tarzie poarta numele de Sebastian Ciercies.

2

In spatele amuzamentului situatiei, tanarul de sub Tampa a luat aceasta decizie din disperare. Povesteste chiar el: “Muncesc din clasa a zecea. Am lucrat intr-un restaurant, am fost in Italia 5 ani, in Sicilia. La cules, la camp, in constructii… am facut de toate. De multe ori am fost nevoit sa accept munca la negru, nu am avut ce face! Sunt plin de datorii si nimeni nu ma mai angajeaza! In plus, trebuie sa am grija si de fratele meu care este bolnav si nu poate sa mearga la lucru, are diabet”.

4

“Asta e tot ce am: virginitatea si datoriile”

Cum la barbati marfa pe care o scoate la licitatie Sebastian este relativa, doritoarele sunt obligate sa mearga pe incredere. “Eu asta mai am! Virginitatea si datoriile pe care le-am strans. M-am gandit sa incep de la 850 de euro si sa licitez. Cine da mai mult si in functie de persoana, o sa accept oferta cea mai buna. As vrea sa fie cineva din strainatate”, a explicat tanarul din Brasov.

3

“Este ultima mea sansa de a ma salva”

Feciorul spune ca, in ultimii cinci ani, a incercat sa-si gaseasca un loc de munca stabil. Nu a reusit. “In Brasov e foarte greu. Ca barbat te angajezi mai greu. E mai usor pentru fete. Am strans datorii, iar acum, aceasta idee este ultima mea sansa de a reusi sa ies din probleme”, a incheiat Sebastian.

O olteanca si-a vandut virginitatea pentru 10. 500 de euro

5

Daca la baieti Sebastian pare a fi un deschizator de drumuri, in cazul fetelor sunt foarte multe exemple de acest fel, atat in strainatate, cat si in Romania. In tara noastra, Alina Percea, din Slatina, a devenit femeie contra cost. Astfel, in 2009, olteanca a primit 10.500 de euro din partea unui om de afaceri italian. Interesant este ca autoritatile au anuntat-o ca trebuie sa plateasca TVA! Daca romancele se multumesc cu putin, peste hotare pretul pentru o astfel de onoare este chiar si de 20 de ori mai mare.

sursa: cancan.ro