ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Anunţul zilei pentru fanii Universităţii: “Noul antrenor al Craiovei va fi Mirel Rădoi”

Autor: Razvan Nicolae | 14.11.2020 | 12:55
Anunţul zilei pentru fanii Universităţii:
Anunţul zilei pentru fanii Universităţii: "Noul antrenor al Craiovei va fi Mirel Rădoi" (sursă foto: sportpictures.eu)

Ioan Becali a vorbit despre situaţia în care se află Mirel Rădoi şi echipa naţională, cu două meciuri înainte de finalul sezonului în Liga Naţiunilor. Agentul a susţinut că selecţionerul României o va prelua pe Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Mirel Rădoi este favorit s-o preia pe Universitatea Craiova. Demisia lui Cristiano Bergodi, de la finalul meciului cu Chindia Târgovişte, i-a făcut pe oficialii clubului din Bănie să caute un nou antrenor.

Mirel Rădoi este marele favorit să vină la U Craiova, iar Ioan Becali este convins că acest lucru se va întâmpla cât de curând.

Ioan Becali îl anunţă pe Mirel Rădoi drept noul antrenor al Universităţii Craiova

“În primul rând, Rădoi se va duce la Craiova. Noul antrenor al Craiovei va fi Mirel Rădoi! Este părerea mea. Nu am informații, dar indiferent de ce se va întâmpla, Rădoi va pleca!”, a spus Ioan Becali la emisiunea “Digi Sport Matinal”.

ADVERTISEMENT

Impresarul a susţinut că Gică Hagi ar fi varianta ca înlocuitor al lui Mirel Rădoi la echipa naţională şi a detaliat cum ar putea să ajungă “Regele” pe banca selecţionatei României.

“Hagi, dacă ar veni, ar face-o în niște discuții prelungite. El nu ar accepta așa ușor. E mult de discutat. Cred că, dacă discuți cu el, ar accepta. Îl lasă pe Gică Popescu la Viitorul, se dezice de club și-l trece pe numele soției și gata. Dar trebuie să te așezi la masă cu el, să discuți. El este singurul care spune că ne putem califica și că avem jucători de valoare”, a susţinut Ioan Becali.

Care a fost prima reacţie a lui Mirel Rădoi la oferta lui U Craiova

La o zi după dezvăluirea făcută de FANATIK, Mirel Rădoi a oferit, în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului România – Belarus, o primă reacţie oficială la oferta Universităţii Craiova.

ADVERTISEMENT

“Nu vreau să comentez despre Craiova. Încă nu este momentul să discutăm despre asta acum, vorbim despre echipa națională”, a spus Mirel Rădoi.

În aşteptarea lui Mirel Rădoi, oficialii lui U Craiova l-au numit interimar pe Corneliu Papură. “În perioada imediat următoare, echipa va fi condusă de Corneliu Papură, ajutat de Dragoș Bon, Gheorghe Ciurea, Florinel Luță, Robert Tufiși, Cornel Blejan și Daniel Ene”, au anunţat oltenii.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!