Nicio categorie

Tragere cu noroc! Adversari accesibili pentru Hănescu şi Halep în primul tur la Australian Open

În cursul zilei de vineri a avut loc tragerea la sorţi a tabloului principal de la Australian Open, primul Mare Şlem al anului. ...
10.01.2014 | 14:44
Tragere cu noroc! Adversari accesibili pentru Hănescu şi Halep în primul tur la Australian Open

În cursul zilei de vineri a avut loc tragerea la sorţi a tabloului principal de la Australian Open, primul Mare Şlem al anului. 

Pe tabloul masculin avem un singur român, pe Victor Hănescu, care va da piept în primul tur cu un jucător venit din calificări. În cazul în care se califică în turul următor, Victor va avea parte de un meci extraordinar de greu, contra canadianului Milos Raonic, cap de serie numărul 11.

Pe tablou feminin sînt prezente 4 românce, cărora li se poate alătura şi Irina Begu, în cazul în care trece de ultimul tur al calificărilor. Cea mai în formă jucătoare din România, Simona Halep, va juca în primul tur cu o jucătoare din calificări, iar în turul trei o poate întîlni pe Sorana Cîrstea, care va juca în primul tur cu neo-zeelandeza Erakovici.

Cel mai greu meci în primul tur îl are Alexandra Cadanţu, care o întîlneşte pe Flavia Pennetta, cap de serie numărul 28. De asemenea, Monica Niculescu joacă cu Shahar Peer, iar în cazul unei victorii se poate întîlni în turul secund cu Sabine Lisicki, una dintre cele mai în formă jucătoare ale momentului, cap de serie numărul 15.

TABLOUL FEMININ

TABLOUL MASCULIN

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri