Fotbal intern

Apărător surpriză pentru Florinel Coman: „Nu trebuie să îi dăm în cap, e tânăr”

23.02.2021 | 19:53
Aparator surpriza pentru Florinel Coman Nu trebuie sa ii dam in cap e tanar
Suspendatul Florinel Coman nu pierde timpul. Ce a făcut în ziua meciului cu Gaz Metan. Video
ADVERTISEMENT

Florinel Coman se află în centrul unui scandal imens, după ce a condus utilizând un permis auto obținut în Ucraina, despre care se suspectează că ar fi fals. Dănuț Lupu l-a apărat pe fotbalistul de la FCSB.

Fostul fotbalist al lui Dinamo și al Rapidului susține că doar lipsa de maturitate a lui Coman l-a determinat să comită un astfel de gest și că acesta nu ar trebui criticat prea aspru.

ADVERTISEMENT

Conducerea unui autoturism fără permis este o infracțiune ce se pedepsește cu închisoarea în România. Impresarul Giovanni Becali a comentat în exclusivitate pentru FANATIK situația fotbalistului.

Apărător surpriză pentru Florinel Coman: „Aveam și n-aveam permis”

Numele lui Florinel Coman și-a făcut loc pe lista oamenilor de fotbal din România care au probleme cu legea. La doar câteva zile după ce patronul Astrei, Ioan Niculae, a fost arestat din nou după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, fotbalistul de la liderul Ligii 1 s-a ales și el cu dosar penal.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost prins de polițiști în timp ce gonea cu 165 de km/h, aflat fiind la volanul mașinii sale Audi A7. Nu doar că vârful FCSB-ului a depășit cu 35 km/h viteza maximă care poate fi atinsă din punct de vedere legal pe acel drum. El a condus mașina fără permis, folosindu-se de un document din Ucraina, despre care se bănuiește că ar fi fals.

Dănuț Lupu, fost fotbalist la Dinamo și Rapid a comentat situația fotbalistului de la FCSB și l-a apărat pe acesta, susținând că a comis, de-a lungul tinereții sale, ilegalități mult mai mari. De asemenea, Lupu a recunoscut voalat că a condus și el fără să dețină permis auto.

ADVERTISEMENT

„A greșit, e tânăr și are tot timpul să învețe, nu cred că trebuie să îi dăm în cap. Și eu am făcut o grămadă de greșeli. Eu la vârsta lui conduceam cu 250 km/h. Ce înseamnă, că trebuia să îmi dea lumea în cap? Aveam pasiunea vitezei, era damblaua mea. Vreți să vă zic ceva? Aveam și n-aveam permis.

S-a întâmplat, e un copil, încă tânăr. Ar trebui să așteptăm să vedem ce se va întâmpla și după aia să începem să îl judecăm. Să sperăm că nu vor repeta alții greșeala pe care a făcut-o el, dar cunoscându-l pe Gigi, nu cred că i-ar fi permis să facă asta”, a spus Dănuț Lupu la Digisport.

ADVERTISEMENT

„Victima” Florinel Coman: „L-au păcălit alții”

Impresarul Giovanni Becali a reacționat în exclusivitate pentru FANATIK după apariția știrii conform căreia Coman s-a ales cu dosar penal după ce a condus fără carnet.

„Îmi pare rău de ce i s-a întâmplat lui Florinel Coman, am aflat și eu imediat după ce a apărut nebunia. Nu sunt în țară, dar am auzit toată povestea. Eu sunt convins că a fost păcălit de unul, de altul, care i-au spus că e bine să-și ia permis de acolo, din Ucraina.

Ce să mai facă acum? O să fie un proces probabil, o să-și ia o amendă și trebuie să meargă înainte. Problema lui cea mai importantă este să se pună pe picioare cât mai repede și să joace bine.

De asta are nevoie ca să se transfere afară. El a avut o accidentare tare ciudată, s-a zis că stă o săptămână și a stat vreo trei luni. Și uite ce greu reintră în forma de competiție.

E adevărat că managerii de afară se uită la orice amănunt, inclusiv la aceste probleme extra-sportive, și contează totul. Dar cel mai important pentru el este să joace fotbal, să o facă bine, să dea goluri. Nu am vorbit cu el, a făcut-o fratele meu Victor și i-a transmis să fie puternic și să-și revină. Asta e cel mai important”, a spus Giovanni Becali pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,00 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT