Life

Apărătorii Casei Regale nu iartă. Prințul Harry, pus la zid înainte de încoronarea Regelui

În contextul dezvăluirilor spumoase făcute de Prințul Harry în cartea sa, nu se știe dacă va fi invitat la încoronarea Regelui Charles.
25.02.2023 | 10:43
Aparatorii Casei Regale nu iarta Printul Harry pus la zid inainte de incoronarea Regelui
Prințul Harry, aspru criticat de comentatorii regali. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

În prezent, la Palatul Regal al Marii Britanii sunt în toi pregătirile pentru încoronarea Regelui Charles, însă nu se știe dacă Prințul Harry și Meghan Markle vor fi la marele eveniment. Dezvăluirile făcute de Ducele de Sussex în autobiografia sa au stricat și mai mult relația din familie.

Prințul Harry, pus la zid din nou de apărătorii Casei Regale

În Familia Regală a Marii Britanii, situația e departe de a se limpezi. La Palat, acum, sunt în desfășurare pregătirile pentru Încoronarea Regelui, dar nu se știe, încă, dacă Charles și-a invitat fiul cel mic la eveniment sau dacă Prințul ar accepta să participe.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirile pe care Ducele de Sussex le-a făcut în cartea sa, autobiografia Rezervă, au stricat și mai mult relația dintre el și tatăl său, care și așa atârna de un fir de ață foarte subțire, iar apărătorii Coroanei au luat atitudine.

Comentatorul politic și autorul Ben Shapiro l-a luat în vizor pe Prințul Harry pentru „auto-amăgirea de care dă dovadă, pentru aroganță, pentru felul în care și-a pierdut simțul valorii” după ce a citit opera literară a acestuia.

ADVERTISEMENT

Shapiro a comparat atitudinea lui Harry cu a sta în fața Palatului și a striga, acțiune total nepermisă, din punctul său de vedere, luând în considerare că nu este vorba despre un cetățean de rând al Marii Britanii, care să-și spele rufele în public.

Soțul lui Meghan Markle este arătat cu degetul pentru că nu a ținut cont de eforturile membrilor Familiei Regale de a ține ascunse problemele din interior și este văzut drept o persoană care vrea să aibă drepturi nobiliare, dar aruncă cu noroi în apropiați. 

ADVERTISEMENT

Prințul Charles va fi încoronat în luna mai

Criticii Prințului Harry și ai soției lui Meghan Markle, își doresc acum cu ardoare ca fiul cel mic al Regelui Charles, care a renunțat de bună voie la drepturile regale, să rămână fără titlul princiar.

Cu toate acestea, este puțin posibil ca asta să aibă loc, mai ales în contextul în care se apropie un moment foarte  important pentru Marea Britanie. Pe 6 mai 2023, Charles și Camilla vor fi încoronați la Westminster Abbey, scrie okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

„Sussex controlează agenda, deoarece palatul nu poate riposta cu ușurință. Este atât de distructivă (n.r autobiografia Prințul Harry) pe măsură ce se apropie încoronarea”, a transmis și expertul Richard Fitzwilliams pe aceeași temă, în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT