Life

Apare la raft produsul Lidl adorat de milioane de români. Se întâmplă chiar de joi, 29 februarie 2024. Nu se concepeau, pe vremuri, sărbătorile fără el

Alimentul iubit de cetățenii din România, în comunism, la Lidl, începând de joi, 29 februarie 2024. Nu lipsea de pe mesele de Crăciun.
29.02.2024 | 19:59
Apare la raft produsul Lidl adorat de milioane de romani Se intampla chiar de joi 29 februarie 2024 Nu se concepeau pe vremuri sarbatorile fara el
Alimentul iubit de cetățenii din România, în comunism, la Lidl, începând de joi, 29 februarie 2024. Nu lipsea de pe mesele de Crăciun. Sursa foto: wikipedia.rog / freepik.com. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Apare la raft produsul Lidl adorat de milioane de români. Se întâmplă chiar de joi, 29 februarie 2024. Nu se concepeau, pe vremuri, sărbătorile fără el. Are o tradiție foarte veche în spate și un gust cu totul special.

Alimentul iubit de cetățenii din România, în comunism, la Lidl, începând de joi, 29 februarie 2024. Nu lipsea de pe mesele de Crăciun

Alimentul iubit de cetățenii din România, în comunism, la Lidl, începând de joi, 29 februarie 2024. Nu lipsea de pe mesele de Crăciun, dar și în alte perioade din an cu toate că nu era la îndemâna tuturor oamenilor.

ADVERTISEMENT

Produsul realizat din carne aleasă cu mare grijă este celebrul salam de Sibiu. Pe rafturile supermarketului se va găsi într-o variantă feliată, fiind făcut de un producător românesc cu care lucrează de ceva vreme magazinul.

Costul este unul accesibil și pentru toate buzunarele. Potrivit catalogului online, clienții din țara noastră trebuie să scoată din buzunar numai 8,49 lei. Prețul este redus de la 10,89 lei, ceea ce înseamnă că are o reducere de 22%.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil alimentul se va epuiza rapid pentru că este foarte versatil și ideal pentru pregătirea sandwich-urile, indiferent că este pentru pachetul copiilor la școală sau pentru cel pentru locul de muncă.

Din fericire, salamul de Sibiu are acest preț mic până duminică, 3 martie 2024. Și acesta nu este singurul produs care se găsește la un preț avantajos la Lidl începând de joi, 29 februarie 2024. În ultima zi din lună cumpărătorii mai pot pune în coș și mușchiuleț din piept de pui, la prețul de 10,99 lei.

ADVERTISEMENT

Cum se prepară salamul de Sibiu ce se găsește la Lidl

Salamul de Sibiu care se găsește perioada aceasta în toate magazinele Lidl este preparat din carne aleasă cu cea mai mare grijă. De asemenea, producătorii folosesc un amestec unic de mirodenii pentru un gust desăvârșit.

În plus, mucegaiul nobil este un ingredient nelipsit din rețeta alimentului atât de iubit de români. Produsul este foarte îndrăgit și pentru că este rafinat și face din orice masă și gustare una delicioasă și savuroasă.

ADVERTISEMENT

Alimentul a fost realizat prima oară de italianul Filippo Donzzi, care era stabilit în România la cariera de la Piatra Arsă, în anul 1885. Acesta era foarte priceput în a amesteca mirodenii cu carne, motiv pentru care a deschis o firmă în Sinaia.

Aceasta a primit denumirea de Inteprinderea Individuală Filippo Dozzi. Orașul Sinaia oferea toate condițiile climaterice pentru a se produce un salam crud-uscat. Termenul de maturare al acestui salam este unul lung, oferind o garanție de luni de zile.

ADVERTISEMENT